glasvezelHeader

Glasvezel, interessant voor uw organisatie? 

20110628 nieuwe aangepaste afbeelding
Afspraak maken?

0594-588 588

Optimale bereikbaarheid

Optimale bereikbaarheid: slechts 2 woorden! Zeer veelomvattend en voor iedere organisatie verschillend! Vaak is het een combinatie van verschillende oplossingen, die uiteindelijk het beste in uw wensen voorzien!

Voor iedere onderneming een maatwerkoplossing

Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

Maatwerkoplossing voor uw organisatie

Inspelend op de voortschrijdende ontwikkelingen, kunnen onze adviseurs samen met u de best passende oplossing samenstellen. Uit ervaring blijkt, dat optimale bereikbaarheid een combinatie is van een “technische” oplossing en training van de medewerkers binnen een organisatie. Op deze manier is er veel efficiëntie te behalen.

Wellicht ook interessant

Bring Your Own Device (BYOD), Forced on PBX, Vodafone OneVoice, Domotica in de zorg, Downloads, Zakelijk WiFi (WLAN), VOIP-telefonieBeveiligingNetwerkbekabeling, Brandbeveiliging, Portofoon, Private GSM, Netwerkbeheer, Vast-Mobiel integratie, Thuiswerken (VPN), IP-telefonie, Marifoon, Unified Communications, Smartphonebeheer, Inbraakbeveiliging, Trainingen, ToegangscontroleAlcatel-Lucent MY IC Phone, Internet op uw mobiel, Video-conferencing, Semafoon, Brandmeldinstallatie

Aanmelden nieuwsbrief