20110628 nieuwe aangepaste afbeelding
glasvezelHeader

Glasvezel, interessant voor uw organisatie? 

Afspraak maken?

0594-588 588

Telefooncentrale

Of het nu gaat om een telefooncentrale voor 5 of voor 250 gebruikers, de adviseurs van Telecom Service Groep kunnen u van een objectief en vrijblijvend maatwerkadvies voorzien.

Telefooncentrale op maat

De nieuwe manier van communiceren, is het overal en altijd bereikbaar zijn. Maar, welke manier van communiceren past het beste binnen uw organisatie en waar dient een telefooncentrale aan te voldoen? De mogelijkheden zijn volledig naar uw organisatie aan te passen. Voorbeelden hiervan zijn:

Objectief en vrijblijvend maatwerkadvies

De mogelijkheden zijn legio! Maak vandaag nog een afspraak met n van onze specialisten. Zij kunnen u begeleiden naar een telefooncentrale die voor w organisatie van toegevoegde waarde is. Bovendien zijn forse besparingen mogelijk op de maandelijkse vaste- en variabele kosten binnen uw organisatie. Onze specialisten kunnen u objectief adviseren, door ons partnerschap met onder andere:

Alcatel  Lucent
Unify1
Logo Vertical
Advies nodig?
Alex Wolfs - Vast en onderwijs

Alex Wolfs
Sales Manager

0594 - 588 588
0594 - 588 588
Mail me
Mail me

Vrijblijvend advies

Offerte aanvragen

Bring Your Own Device (BYOD), Forced on PBX, Vodafone OneVoice, Domotica in de zorg, Downloads, Zakelijk WiFi (WLAN), VOIP-telefonieBeveiligingNetwerkbekabeling, Brandbeveiliging, Portofoon, Private GSM, Netwerkbeheer, Vast-Mobiel integratie, Thuiswerken (VPN), IP-telefonie, Marifoon, Unified Communications, Smartphonebeheer, Inbraakbeveiliging, Trainingen, ToegangscontroleAlcatel-Lucent MY IC Phone, Internet op uw mobiel, Video-conferencing, Semafoon, Brandmeldinstallatie

Aanmelden nieuwsbrief