André Pastoor benoemd tot Algemeen Directeur Telecom Service Groep

Gepubliceerd op 30 januari 2018

André Pastoor, zoon van oprichters Willem en Henny Pastoor, is benoemd tot Algemeen Directeur van Telecom Service Groep.

Hoe het allemaal begon

Ruim 31 jaar geleden zijn Willem en Henny op een zolderkamer in De Wilp gestart met de import en export van faxapparatuur. Door de uitbreiding van activiteiten verhuisde de organisatie al snel naar Leek. Ook daar zette de groei door en na verschillende panden te hebben betrokken, is Telecom Service Groep inmiddels uitgegroeid tot een organisatie met 120 medewerkers die werkzaam zijn vanuit de 3 vestigingen in Leek, Heerhugowaard en Zwolle. De hoofdvestiging van Telecom Service Groep is sinds een aantal jaren gehuisvest in een prachtig pand op een zichtlocatie aan de A7 in Leek. De grondleggers van Telecom Service Groep zijn dan ook enorm trots op wat zij samen met alle medewerkers hebben bereikt. Nu is het moment aangebroken om invulling aan de bedrijfsopvolging te geven.  

Al 27 jaar ervaring

André Pastoor is voor velen al een bekend gezicht. In de afgelopen 27 jaar heeft André in diverse functies binnen de organisatie het bedrijf zien groeien en daar zelf ook een behoorlijk steentje aan bijgedragen. “Ik kijk er naar uit om als algemeen directeur samen met een fijn team van collega’s dit prachtige familiebedrijf voort te zetten. De telecom, ICT en beveiligingsmarkt is voortdurend in beweging en onze organisatie moet daar continue in mee veranderen. Het blijft een geweldige uitdaging om innovatieve oplossingen te bieden die voor onze klanten en relaties van belangrijke meerwaarde zijn, uiteraard met de daarbij behorende dienstverlening. Daar hebben we ons altijd hard voor gemaakt en daar zal ik mij, in mijn positie als algemeen directeur, uiteraard voor blijven inzetten” aldus André Pastoor.

Partners

Mitel_logo-
kpn
Alcatel-Lucent-Logo
unify_pos_gradient_rgb
Vodafone logo
Logo Aerohive
Honeywell logo
Microsoft
hp-logo-480x480
Mobotix
Ascom logo
Samsung_logo
Logo Jabra
TEF
Eurocom group - nieuw
Siemens logo
Logo Sennheiser
Logo Europetrack
Aruba-HP-Logo
HIK Vision
Excel logo
Siemon
Logo Leoni
Notifier Honeywell
Logo_blauw_Hertek

Telecom Service Groep

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  •  130 ervaren professionals
  •  Beoordeeld met een 8.0

Klanten over Telecom Service Groep

Ontvang onze nieuwsbrief