Camerabewaking

 • Hoge resolutie IP-camera's
 • Voor elke vraag een specifieke oplossing
 • Maatwerk door specialisten

Camerabewaking

 • Hoge resolutie IP-camera's
 • Voor elke vraag een specifieke oplossing
 • Maatwerk door specialisten

Camerabewaking

Helaas staat uw organisatie dagelijks bloot aan bedreigingen in de vorm van criminaliteit. Met cameratoezicht kunnen diefstal, vernielingen en bedreigingen mogelijk worden voorkomen. Camerasystemen observeren en registeren immers 24 uren per dag, 7 dagen per week!

Doelgericht camera-observatiesystemen

De kwaliteit en projectering van camera’s zijn cruciaal voor het gebruik van een camera-observatiesysteem. Met de hedendaagse ontwikkelingen is het bovendien mogelijk uw camerabeelden op elke willekeurige locatie ter wereld te bekijken. De adviseurs van Telecom Service Security B.V. begeleiden u graag met het ontwerpen van een doelgericht camera-observatiesysteem. Wij kunnen u adviseren op het gebied van eenvoudige tot de meest complexe systemen. Voor elke vraag hebben wij een specifieke oplossing beschikbaar. Hierbij staat kwaliteit voorop! Wij informeren u onder andere graag over de mogelijkheden van Mobotix of Hikvision.

Camerabeelden beschikbaar op uw smartphone en tablet

Beelden gemaakt met een IP-camera kunnen in principe vanaf de hele wereld middels een internet verbinding worden bekeken, mits ze voor deze toepassing zijn geconfigureerd. Eveneens is het mogelijk om beelden gemaakt met een IP-camera overal vandaan op een mobiele telefoon of Tablet (iPhone, Android) met behulp van een hiervoor geschikte app te bekijken. Dit kan erg handig zijn wanneer u onderweg bent, op reis of met vakantie. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de beelden alleen binnen uw lokale netwerk te bekijken. Meer informatie over camerabewaking op afstand vindt u hier.

Mogelijke camera's

Mobotix T25 (outdoor)
Deurcommunicatie op basis van VoIP/SIP. Bij aanbellen wordt via het netwerk een verbinding tot stand gebracht met een videobeeldtelefoon of een PC. Met een 6-megapixelcamera inclusief hemisferisch optiek kan alles wat zich voor de deur voordoet, worden bekeken.

Mobotix M15 (outdoor)
Dual, modulair en uniek. De weerbestendige Mobotix M15 is voorzien van de sensor modules, evenals de nieuwste Mobotix systeem technologie. Daardoor blijft het totaal uniek qua prestaties, functionaliteit en ontwerp.

Mobotix D15 (outdoor)
2 lenzen, 2 HiRes-beeldsensoren, interne opslag en een dubbel beeld van maximaal 12,5 megapixels: dit maakt de D15 DualDome een efficiënte beveiligingsoplossing. U kunt bijvoorbeeld 2 verschillende gebieden beveiligen met slechts 1 camera.

Mobotix (hemisferische) C25 (indoor)
Een kleine en onopvallende plafondcamera: de Mobotix C25 is een compacte 6MP hemisferische camera. Deze camera is naadloos te integreren in uw plafond en is bovendien zeer scherp.

Mobotix S74
Vier onafhankelijke modules (optische- en functie modules) kunnen naar wens worden gekoppeld. Alles in één systeem. Uitgerust met krachtige processoren, de hoogste cyberbeveiliging en premium beeldkwaliteit inclusief geoptimaliseerde WDR-functie en extreem lichtgevoelige Ultra Low Light-beeldsensoren. 

Laat u vandaag nog adviseren

De adviseurs van Telecom Service Security B.V. kunnen u op basis van uw wensen en eisen van een gedegen en objectief advies voorzien! Hierbij wordt rekening gehouden met:

 • Technische ontwikkelingen
 • Toekomstige uitbreidingsmogelijkheden
 • Wet- en regelgeving
 • Bedieningsgemak
 • Kostenefficiëntie van de systemen

Voor iedere situatie wordt de optimale oplossing gecreëerd. Neem vandaag nog contact op met een van onze accountmanagers en laat u adviseren! 

Erwin Nijdam

Erwin Nijdam
Accountmanager Beveiliging
     

Arjan Snippe

Arjan Snippe
Bedrijfsleider Beveiliging
      

Peter Verboom

Peter Verboom
Accountmanager Beveiliging
      

Jan de Vries

Jan de Vries
Accountmanager Beveiliging
     

Interessante referentie

Camerabewaking bij De Koffieplantage

Camerabewaking bij De Koffieplantage

De Koffieplantage in Heerenveen is een koffie- en theespeciaalzaak met een ruim assortiment. Dankzij de camerasystemen van Telecom Service Groep (TSG) kan de eigenaar van de winkel gemakkelijker werke...

Lees meer

Partners

MOBOTIX_Gold_Partner_2021
siemens-solution-partner
Hikvision Gold
Dahua Diamond

Waarom Telecom Service Groep?

 •   35 jaar ervaring
 •   115 ervaren professionals
 •   Beoordeeld met een 8.0

Referenties