Camerabewaking op afstand

Gepubliceerd op 25 juni 2018

Moderne camerabewakingssystemen bieden de mogelijkheid om op iedere locatie ter wereld camerabeelden live te bekijken en op te nemen. Camera's kunnen zelfs op afstand worden bediend. Dit is mogelijk met bijna ieder type smartphone of tablet.

Live camerabeelden en camera’s op afstand bedienen

Veel hedendaagse beveiligingscamera’s zijn IP-camera’s. Dit zijn camera’s die gebruik maken van het Internet Protocol (IP). Voordeel hiervan is dat wanneer de gebruiker opgenomen of live beelden wil bekijken, deze niet meer afhankelijk is van één locatie. Naast opnemen en meekijken is het ook mogelijk de camera's op afstand te bedienen.

Camerabeelden beschikbaar op uw smartphone en tablet

Beelden gemaakt met een IP-camera kunnen in principe vanaf de hele wereld worden bekeken, mits goede internetverbinding en voor deze toepassing geconfigureerd. Bovendien is het mogelijk om beelden gemaakt met een IP-camera overal vandaan op een smartphone of tablet met behulp van een hiervoor geschikte applicatie te bekijken. Dit kan handig zijn indien u onderweg bent, op reis of met vakantie. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de beelden alleen binnen uw lokale netwerk te bekijken en niet open te stellen voor het internet.

Automatische meldingen bij bewegingsdetectie

Bij bewegingsdetectie is het mogelijk om een melding te ontvangen op uw smartphone. Wanneer u een notificatie ontvangt, is het meekijken direct mogelijk door verbinding te maken met de betreffende camera. Zo kunt u na het kijken van de beelden beoordelen of en welke passende maatregelen getroffen dienen te worden. Tevens kunnen camera’s gebruikt worden als alarmverificatie voor uzelf of de meldkamer. De centralist van de meldkamer kan tevens inloggen op het aanwezige camerasysteem en live meekijken om de situatie ter plaatse te beoordelen. Bij een daadwerkelijke alarmmelding kunnen de beelden tevens live worden gecommuniceerd naar de politie.

De voordelen van camerabewaking op afstand

  • Nooit meer afhankelijk van uw locatie
  • Altijd en overal de mogelijkheid om mee of terug te kijken
  • Camera’s op afstand bedienen
  • Beschikbaar voor bijna iedere smartphone/tablet
  • Nooit meer onnodige controles door vals alarm

Interesse?

Weten of uw huidige camerabewakingssysteem mogelijkheden biedt voor camerabewaking op afstand of meer weten over onze beveiligingsoplossingen? Vul dan onderstaand contactformulier in.

Partners

Mitel_logo-
kpn
Alcatel-Lucent-Logo
unify_pos_gradient_rgb
Vodafone logo
Logo Aerohive
Honeywell logo
Microsoft
hp-logo-480x480
Mobotix
Ascom logo
Samsung_logo
Logo Jabra
TEF
Eurocom group - nieuw
Siemens logo
Logo Sennheiser
Logo Europetrack
Aruba-HP-Logo
HIK Vision
Excel logo
Siemon
Logo Leoni
Notifier Honeywell
Logo_blauw_Hertek

Telecom Service Groep

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  •  130 ervaren professionals
  •  Beoordeeld met een 8.0

Klanten over Telecom Service Groep

Ontvang onze nieuwsbrief