Vodafone One Net

Altijd en overal bereikbaar met Vodafone One Net

Met Vodafone One Net wordt vaste telefonie, mobiele telefonie en internet in één cloud based oplossing gecombineerd. Met deze geïntegreerde communicatieoplossing bent u altijd en overal bereikbaar.
Vodafone One Net maakt bedrijfscommunicatie effectiever, overzichtelijker en kostenefficiënter. Bovendien zorgt de oplossing voor een productievere samenwerking tussen collega’s.

Integratie vaste en mobiele telefonie

Door de integratie van vast en mobiel profiteert iedere gebruiker van een betere bereikbaarheid en kan deze eenvoudig een vast nummer mee sturen met een uitgaand mobiel telefoongesprek. Door diezelfde integratie zijn gesprekken eenvoudig door te verbinden met collega’s op zowel een vast als een mobiel toestel.

Vodafone One Net bevat tevens de mogelijkheid om uw vaste nummer tijdens een afspraak of vakantie gemakkelijk door te schakelen naar een collega en tegelijkertijd mobiel bereikbaar te blijven. 

Naast de individuele functies van One Net zijn er ook nog een aantal groepsfuncties beschikbaar. Zo kunt u binnen de organisatie een groepsaansluiting opzetten voor uw vaste bedrijfsnummer. Met deze aansluiting kunnen oproepen worden doorgestuurd naar een groep medewerkers wanneer de receptie de telefoon bijvoorbeeld niet op kan nemen. Ook kunt u een keuzemenu instellen waarmee bellers na het kiezen van een optie uit het menu direct worden doorverbonden naar de juiste afdeling.

Alles voor professionele bedrijfscommunicatie

Naast de standaard mogelijkheden van Vodafone One Net kunt u uw profiel uitbreiden met optionele functies waarmee u de volledige controle heeft over alle gesprekken. Zo heeft u alles in huis om de professionele bedrijfscommunicatie soepel en effectief te laten verlopen.

Receptie-bedienpost

Met de receptie-bedienpost van Vodafone One Net kan uw receptionist de statusweergave van alle collega’s zien, oproepen beantwoorden en beheren, zelfs als deze collega’s alleen mobiel bereikbaar zijn. Er kan eenvoudig en snel worden doorverbonden naar de juiste persoon op het juiste moment.

Call Center applicatie

De Call Center applicatie is een extra functie waarmee uw callcenter afdeling telefoonverkeer snel en gemakkelijk kan afhandelen. Zo kunt u wachtrijen bewaken en inkomende gesprekken snel herkennen en beantwoorden. Met de applicatie heeft u bovendien de beschikking over functies als een welkomstboodschap, wachtmuziek en prioriteiten bepalen.

Unified Communications met ONE Sync

Plaatsonafhankelijk werken wordt met de applicatie ONE Sync een stuk gemakkelijker. Zo kunnen uw medewerkers zien of een collega beschikbaar is, chatberichten sturen en zelf hun bereikbaarheidsinstellingen beheren. Op afstand samenwerken middels het delen van het desktopscherm is tevens één van de functionaliteiten. De applicatie is op zowel desktop als mobiel te gebruiken.

Koppeling met uw CRM-systeem

Met de CRM-applicatie ONE IntegratePlus hebben uw medewerkers direct toegang tot alle relevante informatie over een klant wanneer die belt. Een gesprek opzetten vanaf de desktop gaat snel en eenvoudig met click to dial. Medewerkers hebben altijd en overal toegang tot het adresboek met alle bedrijfscontacten.

Flexibel en geen onverwachte kosten

Heeft u al mobiel met onbeperkt bellen? Dan heeft uw vaste toestel dit ook indien u voor het Combi profiel kiest. Het maakt dan dus niet uit welke telefoon wordt gebruikt. Wanneer uw bedrijf groeit of juist kleiner wordt kunt u eenvoudig het aantal profielen naar boven of beneden aanpassen. Met One Net bepaalt u dus zelf van welke functionaliteiten u gebruik wilt maken en heeft u geen onverwachte kosten.

Voordelen van Vodafone One Net

  • Integratie vaste en mobiele telefonie én data
  • Productief en efficiënt samenwerken met Unified Communications
  • Klantgericht werken dankzij een koppeling met uw CRM-systeem
  • Communicatieplatform in de cloud, geringe investeringskosten en altijd up-to-date
  • Geen onverwachte kosten
  • Gemak en overzicht: één contract, één aanspreekpunt, één factuur
  • Diverse profielen beschikbaar zoals vaste telefonie, volledig mobiel, of een combinatie
  • Alle functionaliteiten van het platform vanaf zowel het vaste als mobiele toestel te gebruiken

Are you Ready? Vrijblijvend advies!

Wilt u meer weten over Vodafone One Net? De adviseurs van Telecom Service Groep adviseren u graag over de mogelijkheden. Vul onderstaand formulier in en een van onze adviseurs neemt spoedig contact met u op voor een afspraak.