Uw organisatie aansluiten op glasvezel

  • Iedereen tegelijk laten werken in de cloud
  • De uploadcapaciteit die u nodig heeft
  • Maatwerkoplossingen mogelijk

Glasvezel aan laten leggen

Heeft uw organisatie nog geen glasvezelaansluiting? Veel organisaties hebben baat bij een snelle glasvezelverbinding. Daarom kunt u glasvezel via Telecom Service Groep aan laten leggen.

Voordelen van glasvezel

Glasvezel kan een absolute must zijn als uw bedrijf veel met grote bestanden werkt. Bovendien heeft u via een glasvezelverbinding genoeg bandbreedte om veel apparaten die gegevens uploaden tegelijkertijd aan te sluiten op internet. In veel gevallen dus geen overbodige luxe.

snelheid glasvezel

Enorme bandbreedte

Met glasvezel heeft u een razendsnelle verbinding die klaar is voor de applicaties van de toekomst. Met niet te evenaren snelheden is dit de beste verbinding die uw organisatie kan krijgen. Standaard tot 1 Gbps en met maatwerkoplossingen nog sneller als u dat nodig heeft!

uploadsnelheid glasvezel

Hoge capaciteit voor uploaden

Bovendien is de uploadsnelheid bij glasvezel even hoog als de downloadsnelheid. Dit maakt glasvezel dé verbinding als u bijvoorbeeld serversVPN's en camerasystemen op afstand wilt kunnen benaderen. Bij andere typen internetverbindingen (coax en dsl) is de bandbreedte voor uploaden namelijk een stuk gelimiteerder.

Wat zijn de kosten?

Glasvezel aanleggen hoeft helemaal niet duur te zijn. In veel gevallen is er wel een centrale in de buurt waarop we u aan kunnen sluiten. In dat geval kost het aanleggen van glasvezel € 0 tot € 2.000. Het uiteindelijke bedrag is afhankelijk van de diensten die u erbij af wilt nemen. De vaak lage kosten maken het aanleggen van glasvezel ook een goede optie voor het mkb.

   Twijfel niet en vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte aan!
Zo maakt u gemakkelijker de keuze of u glasvezel aan wilt laten leggen.

Hoe gaat de aanleg van glasvezel in zijn werk?

Hieronder staat in het kort stap voor stap beschreven hoe wij uw organisatie aansluiten op glasvezel.

  1. Bezichtiging op locatie
  2. Eventueel aanvragen vergunning bij de gemeente
  3. Graafwerkzaamheden van aansluitpunt naar uw gebouw
  4. Glasvezelaansluiting klaarmaken voor gebruik

Enthousiast geworden? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan!

Onze adviseur kijkt graag samen met u naar de mogelijkheden voor uw organisatie. Na een adviesgesprek krijgt u van ons een offerte, zodat u zelf kunt beslissen of u uw organisatie op glasvezel aan wilt laten sluiten.

Advies of afspraak maken
Of lees meer over zakelijk internet

Partners

ESET Silver Partner
fortinet select partner
Extreme-Authorized-Partner
KPN Partner Network
Vodafone_Strategic_Partner