Landelijke 085-nummers

  • Landelijke uitstraling
  • Ook geschikt voor ZZP en MKB
  • Bellen vanaf vast, mobiel en computer

085-nummers aanvragen

Zijn de activiteiten van uw onderneming niet aan een regio gebonden? Dan is een landelijk 085-netnummer perfect! Door een 085-kengetal te gebruiken, zien klanten buiten uw vestigingsregio meteen dat zij bij u terechtkunnen.

Waarom 085-nummers?

085-nummers zijn een goede manier om een landelijke uitstraling te krijgen, zonder grote organisatie te hoeven zijn. De nummers zijn per 1 stuk of per 10 stuks aan te vragen. Dit maakt ze erg geschikt voor ZZP'ers en MKB-bedrijven die landelijk producten of diensten leveren. Voor grotere organisaties bestaan de 088-nummers, verkrijgbaar per 100, 1.000 of 10.000 stuks.

Hoe werken 085-nummers?

Een landelijk 085-nummer werkt hetzelfde als een regionaal telefoonnummer. U kunt er zowel mee bellen als gebeld worden. Iemand die uw organisatie belt, betaalt alleen de gebruikelijke belkosten. Ook is het nummer vanuit het buitenland bereikbaar.

Doorkiesnummers

Omdat 085-nummers bedoeld zijn als vervanging van regionale telefoonnummers, kan iedere medewerker een eigen 085-nummer krijgen. Zo kunnen anderen degene met wie zij contact hebben gehad direct (terug)bellen.

085-nummers aanvragen

Ga nu voor een landelijke uitstraling met 085-nummers en neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte! Na activatie hosten we uw nummer(s) in de cloud. U en eventuele medewerkers bellen dan overal met de nieuwe telefoonnummers, vanaf vast, mobiel en laptop!

Voor het aanvragen van 085-nummers doorlopen we de volgende stappen:

  • We maken graag kennis met u en komen samen tot een advies op maat
  • 085-nummers hoeven niet te worden aangevraagd en liggen dus gewoon op voorraad; na ontvangst van de getekende offerte worden de nummers meteen toegekend
  • Onze specialisten implementeren uw VoIP-oplossing en uw organisatie is voortaan op uw 085-nummer(s) bereikbaar!

Heeft u nog vragen of wilt u graag persoonlijk advies? Neem dan gerust contact op met een van onze adviseurs!

Bram van der Wal

Bram van der Wal
Adviseur MKB
     

Martin Middel

Martin Middel
Adviseur Grootzakelijk
      

Roland Eizinga

Roland Eizinga
Adviseur Zorg
     

  Professionele functionaliteiten
Met VoIP beschikt u over de professionele functies die uw organisatie nodig heeft, zoals een wachtrij, keuzemenu's en gespreksopname. Kijk voor alle mogelijkheden op onze VoIP-pagina.