Landelijke 088-nummers

  • Landelijke uitstraling
  • Voor grotere organisaties
  • Bellen vanaf vast, mobiel en computer

088-nummers aanvragen

Het 088-netnummer is perfect voor grotere organisaties die landelijk actief zijn. De nummers hebben een landelijke, professionele uitstraling. Bovendien hebben medewerkers in al uw vestigingen nummers met hetzelfde kengetal.

Waarom 088-nummers?

Met 088-nummers krijgt uw organisatie een landelijke uitstraling. Omdat de nummers niet aan een regio gebonden zijn, zijn ze mee te nemen bij een verhuizing of over te dragen naar andere vestigingen. Ook krijgt elke medewerker een eigen doorkiesnummer, waardoor hij of zij gemakkelijk direct contact heeft met collega's en/of externen.

088-nummers zijn bedoeld voor grotere organisaties. Daarom zijn ze verkrijgbaar per 100, 1.000 of 10.000 stuks. Is uw organisatie kleiner maar levert u wel landelijk producten of diensten? Ga dan voor één of meerdere 085-nummer(s).

Hoe werken 088-nummers?

Telefoonnummers beginnend met 088 werken hetzelfde als een regionale nummers. Bellers betalen hun gebruikelijke beltarief. In tegenstelling tot 0800- en 0900-nummers, kunnen 088-nummers ook voor uitgaande oproepen worden gebruikt en vanuit het buitenland worden gebeld.

088-nummers aanvragen

Geef uw bedrijf een landelijke uitstraling en kies voor 088-nummers. We helpen u graag bij de aanvraag. Na goedkeuring hosten we uw nummers in de cloud. U en uw medewerkers bellen dan overal met de nieuwe telefoonnummers, vanaf vast, mobiel en laptop!

Voor het aanvragen van 088-nummers doorlopen we de volgende stappen:

  • We maken graag kennis met u en komen samen tot een advies op maat
  • Nadat u de getekende offerte retour heeft gestuurd, ontvangt u per e-mail een link om de 088-nummers aan te vragen bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM)
  • Onze specialisten implementeren uw VoIP-oplossing en uw organisatie is voortaan op uw 088-nummers bereikbaar!

Geïnteresseerd of heeft u nog vragen? Neem dan vrijblijvend contact op met een van onze adviseurs!

Martin Middel

Martin Middel
Adviseur Grootzakelijk
      

Roland Eizinga

Roland Eizinga
Adviseur Zorg
     

René Raadsheer

René Raadsheer
Manager Business Development
     

  Professionele functionaliteiten
Met VoIP beschikt u over de professionele functies die uw organisatie nodig heeft, zoals een wachtrij, keuzemenu's en gespreksopname. Kijk voor alle mogelijkheden op onze VoIP-pagina.