Een professioneel 0900-nummer

  • Een landelijk nummer
  • Mogelijkheid tot inkomsten genereren
  • VoIP: plaatsonafhankelijk werken

0900-nummer aanvragen

Een 0900-nummer gebruikt u voor het aanbieden van serieuze informatie of diensten. In sommige gevallen kunt u met dit nummer inkomsten genereren.

Waarom een 0900-nummer?

Het 0900-nummer heeft een professionele uitstraling en is een goede optie voor het aanbieden van landelijke diensten. Andere nummers die hiervoor gebruikt kunnen worden, beginnen met 085, 088 en 0800.

Inkomsten genereren met een 0900-nummer

U kunt met een 0900-nummer opbrengsten genereren voor het verstrekken van serieuze informatie (geen amusement). Gebruikt u het nummer voor uw klantenservice? Dan is het wettelijk niet toegestaan om kosten in rekening te brengen. De beller betaalt dan enkel zijn of haar gebruikelijke belkosten.

Limitaties van een 0900-nummer

  • Het nummer is alleen voor inkomende oproepen
  • Het nummer is niet bereikbaar vanuit het buitenland

Een 0900-nummer en toch bereikbaar vanuit het buitenland?
Vermeld dan een lokaal, 085- of 088-nummer onder uw gewoonlijke 0900-nummer als alternatief voor bellers in het buitenland. Voor deze gesprekken betaalt de beller het lokale tarief. Het is niet mogelijk om met dit alternatieve nummer inkomsten te genereren. Bellers kunnen het alternatieve nummer ook in Nederland gebruiken om eventuele gesprekskosten te omzeilen.

Een 0900-nummer aanvragen

Kunt u wel een 0900-nummer gebruiken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! We ondersteunen u graag bij de aanvraag en hosten het nummer vervolgens voor u in de cloud met VoIP. Hiermee beantwoorden uw medewerkers de binnenkomende telefoontjes vanaf vaste toestellen, mobiele toestellen en computers.

Voor het aanvragen van een 0900-nummer doorlopen we de volgende stappen:

  • We maken graag kennis met u en komen samen tot een advies op maat
  • Nadat u de getekende offerte retour heeft gestuurd, ontvangt u per e-mail een link om het 0900-nummer aan te vragen bij de Autoriteit Consument en Markt (ACM)
  • Onze specialisten implementeren uw VoIP-oplossing en uw organisatie is voortaan op uw 0900-nummer bereikbaar!

Neem nu contact op met een van onze adviseurs en we gaan graag met u in gesprek!

Martin Middel

Martin Middel
Adviseur Grootzakelijk
      

Roland Eizinga

Roland Eizinga
Adviseur Zorg
     

René Raadsheer

René Raadsheer
Manager Business Development
     

  Professionele functionaliteiten
Met VoIP beschikt u over de professionele functies die uw organisatie nodig heeft, zoals een wachtrij, keuzemenu's en gespreksopname. Kijk voor alle mogelijkheden op onze VoIP-pagina.