Innovatieve camerabewaking van Hikvision

Op het gebied van camerabewaking is Hikvision een belangrijke partner voor Telecom Service Security B.V. Hikvision is ‘s werelds grootste en toonaangevende leverancier van video surveillance producten en oplossingen. Met de grootste R&D-afdeling binnen de videobeveiligingsbranche is Hikvision constant aan het innoveren op gebied van videosurveillance- apparatuur en -oplossingen.

Uw partner in camerabewaking

Continue innovatie door de grootste R&D-afdelingen binnen de video beveiligingsbranche heeft van Hikvision in korte tijd één van de leidende en wereldwijd grootste producenten van CCTV en video surveillance apparatuur gemaakt. Als leverancier van complete oplossingen ontwikkelt en produceert Hikvision een uitgebreid aanbod voor een brede doelgroep. Met de expertise van onze adviseurs en ons ruime assortiment camera’s is er ook een oplossing voor uw organisatie.

Hikvision IP-camera's uitgelicht


 

Hikvision overzicht

IP-camera’s bieden mogelijkheden voor camerabewaking op afstand, bijvoorbeeld met uw smartphone of tablet! 

Nieuwsgierig? Laat u vandaag nog adviseren!

De adviseurs van Telecom Service Security B.V. staan voor u klaar om u te adviseren over uw bedrijfsbeveiliging. Objectiviteit en ervaring staan hierbij voorop. Hierbij houden wij rekening met:

  • Technische ontwikkelingen
  • Toekomstige uitbreidingsmogelijkheden
  • Wet- en regelgeving
  • Bedieningsgemak
  • Kosten efficiëntie van de systemen
  • Partnerschappen met kwalitatieve leveranciers

Weten of uw huidige camerabewakingssysteem mogelijkheden biedt voor camerabewaking op afstand of meer weten over onze beveiligingsoplossingen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs!