Goedwerkende ICT zonder omkijken

  • Volledig ICT-beheer uitbesteden
  • Sterke beveiliging en backup
  • Volledige servicedesk voor uw bedrijf

ICT-beheer uitbesteden

Om de continuïteit van uw organisatie te waarborgen, is een goed functionerende ICT-omgeving van groot belang. Met adequaat beheer blijft alles goed draaien. Heeft u geen ruimte voor een eigen systeem-, netwerk- en werkplekbeheerder? Dan loont het om uw ICT-beheer uit te besteden.

Voordelen uitbesteden ICT-beheer

  • U gebruikt ICT zo effectief mogelijk
  • Risico's worden beperkt door backup en beveiliging
  • Problemen worden direct opgelost
  • Kennis met betrekking tot ICT hoeft u niet intern bij te houden

Werkplekbeheer

updates

Updatemanagement

Om hackers buiten de deur te houden, is het belangrijk dat de apparaten in uw bedrijf allemaal up-to-date blijven. Onze ICT-experts installeren op afstand de updates op bijvoorbeeld uw laptops. Ook monitoren zij of dit allemaal goed gaat. Mocht een computer lange tijd niet opnieuw opgestart worden, terwijl dit nodig is om updates te voltooien, dan krijgt u van ons een seintje.

ict-beveiliging

Werkplekbeveiliging

Naast het up-to-date houden van systemen, is het essentieel dat alle werkplekken (bijvoorbeeld laptops) voorzien zijn van beveiligingssoftware. Onze beveiligingsspecialisten zorgen ervoor dat dit goed beheerd en gemonitord wordt en dat licenties op tijd worden verlengd. Zo bent u kwaadwillenden altijd een stap voor!

backup

Backup

U weet nooit wat er allemaal kan gebeuren. Om gegevensverlies te voorkomen is het daarom essentieel om backups te maken. Of u nu werkt in de cloud of bestanden op uw eigen netwerk opslaat, wij zorgen ervoor dat er in geval van nood een kopie voorhanden is.

monitoring

Monitoring

Om te zorgen dat uw medewerkers onbezorgd door kunnen werken, houden wij in de gaten of hun computers het goed blijven doen. Loopt bijvoorbeeld de opslagcapaciteit vol of draait de processor voortdurend over zijn toeren? Dan wordt u direct op de hoogte gesteld, zodat we samen tijdig actie kunnen ondernemen.

Netwerkbeheerder bezig met onderhoud

Netwerk- en serverbeheer

Gebruikt uw bedrijf een eigen netwerk of bent u van plan een bedrijfsnetwerk op te zetten? Onze professionele netwerkbeheerders zien erop toe dat uw netwerk snel, stabiel en veilig blijft. Naast continue monitoring en beheer, kunnen we uw netwerk beveiligen tegen schadelijke software en opsplitsen in zones, zodat u bepaalt wie toegang heeft tot welke gegevens.

Helpdesk voor ict-ondersteuning

Volledige servicedesk

Als uw medewerkers vragen hebben met betrekking tot ICT, staat onze helpdesk voor ze klaar. Ook kunt u nieuwe hardware, zoals extra muizen of printers, met één belletje bestellen. Zo wordt ICT iets dat vóór u werkt, in plaats van dat u er werk aan heeft.

Maandelijkse rapportage over uw ICT-voorzieningen

Maandrapportage

Elke maand krijgt u van ons een rapport met hoe het ervoor staat met uw computers en/of uw netwerk. Zo heeft u altijd inzicht in de actuele stand van zaken rondom uw ICT-voorzieningen.

Actief verbeteringen doorvoeren

Het vakgebied van ICT is constant in ontwikkeling. Gelukkig zijn onze ICT'ers dat ook! Ze houden trends in de gaten en zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technologieën. Valt er bij u iets te verbeteren, dan gaan ze er direct mee aan de slag.

Ga nu voor ICT die gewoon werkt

Neem vrijblijvend contact op met onze adviseur en we kijken graag samen hoe ICT-beheer er voor uw organisatie uit zou kunnen zien.

Herman Bos

Herman Bos
Adviseur MKB
     

  Online werkplek inclusief beheer?
Met onze online werkplek TSG Anywhere werkt u overal net zoals op kantoor. Kiest u voor TSG Anywhere Advanced? Dan is het beheer van uw cloudomgeving en van uw werkplekken inbegrepen en hoeft u dit niet meer apart af te sluiten.

Partners

ESET Silver Partner
fortinet select partner
Extreme-Authorized-Partner
KPN Partner Network
Vodafone_Strategic_Partner