Overal beveiligd werken

  • Laptops van personeel beschermd tegen virussen en malware
  • Hardware firewalls en toegangszones in uw bedrijfsnetwerk
  • Ook buiten kantoor veilig werken via een VPN-verbinding

ICT-beveiliging en VPN

Goed beveiligde werkplekken zijn essentieel om uw waardevolle bedrijfsgegevens te beschermen. Om de kans op een hack te minimaliseren is het daarom raadzaam om zowel soft- als hardwarematige beveiliging te gebruiken.

goed beveiligde computers en laptops

Werkplekbeveiliging

Met werkplekbeveiliging doelen we op de bescherming van uw computers en laptops. Zo gebruiken we beveiligingssoftware om uw organisatie te beschermen tegen virussen, malware en ransomware. Daarnaast filteren we kwaadaardige mails en wordt het verkeer in de webbrowser beveiligd.

updates

Updatebeheer

Hackers ontwikkelen continu nieuwe schadelijke software die uw bedrijf kan raken. Daarom is het essentieel dat de beveiligingssoftware op alle computers in uw bedrijf altijd up-to-date is. Daarom zorgen onze ICT-professionals dat de nieuwste updates op tijd geïnstalleerd worden. Loopt een computer onverhoopt achter met updates? Dan krijgt u hier meteen melding over.

Netwerktoegang scheiden door middel van zones
Netwerktoegang scheiden door middel van zones

Netwerkbeveiliging

Om uw bedrijfsgegevens te beschermen, kunt u uw netwerk indelen in zones. Per zone is in te stellen tot welk deel van het netwerk men toegang heeft. Zo kunt u WiFi aanbieden aan gasten, een apart WiFi-netwerk hebben voor privé-apparaten van personeel en een netwerk waar alleen apparaten van uw organisatie op kunnen inloggen.

Hoe een hardware firewall uw netwerk beschermt tegen hackers en virussen
Hoe een hardware firewall uw netwerk beschermt tegen hackers en virussen

Firewall

Met een firewall wordt schadelijke software tegengehouden voordat het uw bedrijfsnetwerk binnenkomt. Dit kan een hardware firewall (apparaat aan het begin van uw netwerk) of een softwarematige oplossing (virtueel) zijn. Alle verkeer op uw kantoor of via uw VPN komt eerst langs de firewall. Hiermee voorkomt u op voorhand dat virussen en malware op apparaten van medewerkers terechtkomen.

vpn

VPN

Via een VPN (Virtual Private Network) werken uw medewerkers ook buiten kantoor veilig. Hun internetverkeer gaat via een versleutelde 'tunnel' met uw bedrijfsnetwerk. Zo wordt het voor hackers op openbare WiFi-netwerken moeilijker om verkeer af te luisteren.

Bescherm nu uw bedrijfsgegevens

Zet de volgende stap naar adequate informatiebeveiliging vóórdat uw organisatie slachtoffer wordt van hackers. Neem contact op met een van onze adviseurs en zij komen graag met u in contact voor persoonlijk advies.

Rob Pauw

Rob Pauw
Adviseur MKB
     

Martin Middel

Martin Middel
Adviseur Grootzakelijk
      

Roland Eizinga

Roland Eizinga
Adviseur Zorg
     

René Raadsheer

René Raadsheer
Manager Business Development
     

Partners

ESET Silver Partner
fortinet select partner
Extreme-Authorized-Partner
KPN Partner Network
Vodafone_Strategic_Partner