Zakelijke computerbeveiliging

  • Professionele, zakelijke ICT-beveiliging
  • Volledige oplossingen
  • Inclusief beheer

Werkplekbeveiliging

Computers en laptops binnen uw organisatie hebben toegang tot gevoelige bedrijfsgegevens. Dit maakt internetbeveiliging op uw werkplekken essentieel. Kies daarom nu voor een professionele zakelijke oplossing en bescherm uw data tegen hackers.

Virusbeveiliging

Professioneel antivirus

Als ESET-partner leveren én beheren wij antivirusapplicaties op al uw werkplekken. Onze beveiligingsspecialisten zijn experts op het gebied van virusbescherming en daar plukt u de vruchten van. Met professionele beveiligingssoftware en real-time beveiliging bent u beschermd tegen virussen, spyware, malware en ransomware.

Emailbeveiliging

E-mailbeveiliging

E-mail is de grootste bron van ICT-aanvallen op organisaties. Ruim 90% van alle cyberaanvallen begint met een kwaadaardige mail. ​Dat maakt het bewaken van de mailboxen van uw medewerkers cruciaal. Met e-mailfiltering controleren we binnenkomende e-mails op spam, virussen en schadelijke websites. We slagen er hierbij vaak in om schadelijke mail tegen te houden. Daarbij zorgen we ervoor dat e-mailbeveiliging meerdere keren per dag geüpdatet wordt. Zo bent u constant beschermd tegen de nieuwste typen bedreigingen.

Browserbeveiliging

Browserbeveiliging

Het kan in uw bedrijf zomaar gebeuren: een medewerker klikt per ongeluk op een schadelijke link. Browserbeveiliging controleert al het verkeer op schadelijke software, voordat websites worden geladen. Dit is een goede aanvulling op een firewall.

Beheer

Werkplekbeveiliging is er zodat u zich geen zorgen hoeft te maken, dus ook niet over het beheer. Onze ICT-specialisten zien erop toe dat uw beveiliging up-to-date is en adviseren u waar nodig. Daarnaast bieden we een geavanceerd monitoringspakket aan en bieden we ondersteuning op afstand waar nodig.

Wacht niet tot het te laat is!

Adequate beveiligingssoftware kan een hoop leed in uw organisatie voorkomen. Stel het daarom niet uit tot het te laat is en neem vandaag nog contact op met een van onze adviseurs. Zij gaan graag met u in gesprek om tot een passende oplossing te komen.

Rob Pauw

Rob Pauw
Adviseur MKB
     

Martin Middel

Martin Middel
Adviseur Grootzakelijk
      

Roland Eizinga

Roland Eizinga
Adviseur Zorg
     

René Raadsheer

René Raadsheer
Manager Business Development