Overal werken zoals op kantoor

  • Microsoft Office, Outlook en Teams
  • Beheer, monitoring en support
  • Backup, rapportage en updatemanagement

TSG Anywhere online werkplek

Met TSG Anywhere hebben al uw medewerkers een digitale werkplek in de cloud. Waar ze ook zijn, ze hebben de programma's en bestanden die ze nodig hebben bij de hand!

Met TSG Anywhere werkt u vanaf ieder apparaat
Met TSG Anywhere werkt u vanaf ieder apparaat

De flexibiliteit van de cloud met voorzieningen zoals op kantoor

U wilt overal kunnen werken, maar daarbij niet inleveren op zaken als beveiliging, backup en beheer. Ingewikkeld? Met TSG Anywhere hoeft u geen technologie-expert te zijn om professionele tools te gebruiken. Wij zorgen ervoor dat alles goed geregeld is, zelfs als sommige apparaten nooit op kantoor langskomen.

Persoonlijk dashboard

Binnen TSG Anywhere beschikt iedere medewerker over een persoonlijk dashboard. Dit kan hij/zij helemaal inrichten op basis van de applicaties die hij/zij veel gebruikt. Het dashboard ziet er overal hetzelfde uit, op elk apparaat, onderweg of op kantoor.

Microsoft-365-Logo

Microsoft 365

Omdat TSG Anywhere om Microsoft 365 heen gebouwd is, kunnen al uw medewerkers gebruikmaken van Office, Outlook en Teams. Bestanden worden veilig opgeslagen op OneDrive en SharePoint, waarbij tweefactorauthenticatie (2FA) gebruikt wordt. Dit alles regelen wij voor u in en beheren wij voor u.

webAdobeStock_193300537

ICT-beheer

We snappen dat niet iedere organisatie eigen ICT'ers in dienst kan nemen. Daarom beheren wij standaard uw cloudomgeving én monitoren we uw laptops. Raakt bijvoorbeeld het geheugen van een van uw laptops vol, dan krijgt u een seintje. En voor vragen staat onze servicedesk altijd voor u klaar. Kiest u voor Advanced, dan maken we daarnaast backups van uw bestanden, updaten we uw laptops op afstand en ontvangt u iedere maand een rapportage over uw gebruik.

VoIP telefonie

VoIP-telefonie

Met Ultimate krijgt u naast de online werkplek een volledige VoIP-telefonieoplossing. Hiermee belt u vastmobiel en via Teams met dezelfde zakelijke nummers. Zo beschikt uw organisatie over álle tools om thuis of hybride te werken!

Voor iedere organisatie een passend profiel!

Online werkplek met Microsoft 365 (Office) en een gepersonaliseerd dashboard

Werk vanaf nu thuis en onderweg net zoals op kantoor

Wilt u meer weten over TSG Anywhere of persoonlijk advies over welk pakket het best bij uw organisatie past? Neem dan vrijblijvend contact op met onze adviseur!

Bram van der Wal

Bram van der Wal
Adviseur MKB
     

Partners

ESET Silver Partner
fortinet select partner
Extreme-Authorized-Partner
KPN Partner Network
Vodafone_Strategic_Partner