Kortingsactie: de Ascom i62

Gepubliceerd op 17 oktober 2019

Vanaf 2020 wordt de Ascom i62 opgevolgd door de nieuwe serie i63. U heeft tot 20 december de kans om toestellen van de serie i62 met 25% korting te bestellen.

Ascom i62 Kortingsactie

Actieprijzen Ascom i62 handsets

Voordat de succesvolle Ascom i62 in het assortiment plaats maakt voor opvolger Ascom i63 heeft u via Telecom Service Groep de mogelijkheid om de Ascom i62 Basic, Messenger en Protector te bestellen voor onderstaande actieprijzen:

Actieprijzen Ascom i62 'last edition'

Direct bestellen of meer informatie?

Als u gebruik wilt maken van de actie, mail dan voor 20 december 2019 naar verkoop@telecom-service.nl of vul onderstaand formulier in. Een van onze accountmanagers neemt zo spoedig mogelijk contact met u op. Aanvullende informatie over de Ascom i62 vindt u verderop op deze pagina.

Waarom de Ascom i62?

De Ascom i62 staat bekend als een eersteklas VoWiFi handset die handzaam en valbestendig is. Dit product is ontworpen voor gebruik van open communicatiestandaarden, zoals IEEE 802.11a/b/g/n voor draadloze overdracht en SIP/H.323 voor VoIP-telefonie.
 
Ook ondersteunt Ascom i62 802.11i, 802.11x, 802.11e wat zorgt voor een hoge beveiliging, zonder dat de spraakkwaliteit of netwerkprestaties hierdoor in gevaar komen.
 
Naast uitstekende telefonie zorgt de geavanceerde messagingfunctie ervoor dat de i62 ideaal is voor samenwerking met collega's. Hij is beschikbaar in een aantal functionaliteitsmodellen, naargelang de licentie – van een robuuste handset voor alleen telefonie (Talker) via een versie die ook professionele messaging ondersteunt (Messenger) tot een geavanceerd model dat voorzien is van persoonsalarmfuncties (Protector).

Ascom accu kortingsactie

Wist u dat de accucapaciteit van uw handsets en pagers geleidelijk afneemt? De levensduur van een accu is gemiddeld 3 jaar. Deze termijn is wel afhankelijk van de intensiteit van het gebruik.

Factoren die meespelen zijn: het aantal oproepen per tijdseenheid, het gebruik van het beeldscherm, de duur van de dienst en het aantal laadcycli. In de loop van de levensduur neemt de capaciteit van de volledig opgeladen accu af. U kunt hier meer over lezen in ons whitepaper welke u als bijlage aantreft.

Het is daarom verstandig om de accu’s na verloop van tijd te vervangen. Zeker in een kritisch communicatieproces kan een goed werkende accu een groot verschil maken. Maak daarom nu gebruik van ons interessante kortingsaanbod. Zo zijn uw medewerkers er altijd zeker van dat hun toestel een dienst lang meegaat.

Als u de accu’s van uw pagers en/of handsets wilt vervangen, kunt u tot en met 16 december 2019 gebruik maken van dit interessante kortingsaanbod! U vindt hier een overzicht van alle accu's en kortingsprijzen.

Partners

Mitel_logo-
kpn
Alcatel-Lucent-Logo
unify_pos_gradient_rgb
Vodafone logo
Logo Aerohive
Honeywell logo
Microsoft
hp-logo-480x480
Mobotix
Ascom logo
Samsung_logo
Logo Jabra
TEF
Eurocom group - nieuw
Siemens logo
Logo Sennheiser
Logo Europetrack
Aruba-HP-Logo
HIK Vision
Excel logo
Siemon
Logo Leoni
Notifier Honeywell
Logo_blauw_Hertek

Telecom Service Groep

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  •  130 ervaren professionals
  •  Beoordeeld met een 8.0

Klanten over Telecom Service Groep