Telecom Service Groep

  • Zakelijke Cloud telefonie en online werkplekken
  • Beveiliging en bekabelingsinfrastructuur
  • Zorgoptimalisatie
  • Maatwerkadvies, implementatie, service en beheer

Bezoek het TSG-democenter

It's all about experience!

  • Kom inspiratie opdoen, what you see is what you get!
  • Zakelijke VoIP-telefonie, digitale werkplekken en beveiligingssystemen
  • Vers gemalen koffie staat voor u klaar!

Wat is er nieuw in Windows 11?

Gepubliceerd op 13 september 2021

Het is bijna zover. Op 5 oktober komt Windows 11 uit als gratis upgrade! Maar wat is er eigenlijk veranderd?

Fris uiterlijk

Het eerste dat opvalt in Windows 11 is het nieuwe, frisse design. Hoe Windows eruitziet is compleet vernieuwd. De interface, die wel wat heeft van bevroren glas, oogt een stuk moderner. Ook hebben vensters nu afgeronde hoeken en worden zowel apps als de startknop in het midden van uw scherm geplaatst. Bovendien zijn de icoontjes van veel apps gemoderniseerd.

Wondows-11-Start
Teams integratie in Windows 11

Teams integratie

Bij Telecom Service Groep zijn we gek op Teams. Het is dé app om te vergaderen als je thuiswerkt, en ook hybride vergaderen is met de app een eitje!

Het verheugt ons dan ook om te zien dat Teams straks helemaal geïntegreerd wordt in Windows 11. Zo wordt het werken met de app nog gemakkelijker en heb je snel toegang tot je recente chats.

Windows 11 Snap Screen

Vensters makkelijk ordenen

Werkt u vaak met meerdere vensters tegelijkertijd? In Windows 11 wordt het een stuk makkelijker om ze snel te ordenen. Met één druk op de knop heeft u de weergave die u wilt. Bovendien wordt de indeling onthouden als u in de tussentijd even snel een andere app gebruikt. Zo bent u meteen terug waar u gebleven was.

pexels-andrea-piacquadio-840996

Beter werken met een laptop met externe monitor

In veel bedrijven wordt er met laptops gewerkt, omdat medewerkers ze makkelijk mee kunnen nemen naar huis of naar een vergaderruimte. Werkplekken zijn dan vaak uitgerust met een externe monitor, zodat er gewerkt kan worden zoals op een desktop-pc.

Het schakelen tussen werken op uw laptop en werken met een externe monitor wordt in Windows 11 straks makkelijker. Zodra u uw laptop loskoppelt, onthoudt Windows 11 welke vensters er op de monitor open stonden en op welke plek. Komt u terug van uw vergadering en sluit u de monitor weer aan, dan staat alles er meteen op zoals u het achtergelaten heeft!

TikTok op Windows

Android-apps op uw pc

Hoewel TikTok niet de meest productieve app is, bestaan er misschien wel apps op uw telefoon die u graag op uw pc zou willen gebruiken. Met Windows 11 kan dit straks, mits de app beschikbaar is in de Amazon Appstore. Microsoft is namelijk een samenwerking aangegaan met Amazon om dit mogelijk te maken. Veel Android-apps zijn in de store van Amazon te verkrijgen, dus de meeste bekende apps zullen gelukkig beschikbaar zijn!

Waarschuwing

Let op: wacht nog even met upgraden!

Met al deze nieuwe functies is het misschien verleidelijk om op 5 oktober meteen te upgraden. Onze ICT'ers raden echter aan hier nog even mee te wachten totdat uw programma's zijn bijgewerkt om het nieuwe besturingssysteem te ondersteunen. Sommige softwareleveranciers waarschuwen er ook zelf voor dat hun programma nog niet klaar is voor Windows 11. Wilt u Windows 11 toch graag zo snel mogelijk gebruiken en twijfelt u of er problemen kunnen ontstaan? Neem dan alstublieft contact op met onze servicedesk en wij helpen u graag verder.
 

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken.

Partners

mitel-gold-partner
KPN Partner Network
Vodafone Strategic Partner
MOBOTIX_Gold_Partner_2021
ESET Silver Partner
fortinet select partner
ascom gold partner
siemens-solution-partner
jabra one authorized partner
Extreme-Authorized-Partner
Unify Partner
alcatatel accredited business partner
Hikvision Gold Partner
Dahua Diamond

Waarom Telecom Service Groep?

  •   35 jaar ervaring
  •   115 ervaren professionals
  •   Beoordeeld met een 8.0

Referenties