Nieuwe communicatie oplossing voor Stichting Flore

Gepubliceerd op 10 januari 2018

Na een aanbestedingsprocedure heeft Stichting Flore gekozen voor Telecom Service Groep voor het leveren van een nieuwe communicatie oplossing, inclusief het beheer en onderhoud van alle locaties van Stichting Flore.

​Over Stichting Flore

Stichting Flore is een vooruitstrevende, interconfessionele onderwijsorganisatie die vanuit persoonlijke aandacht een bijdrage wil leveren aan de ontwikkeling van kinderen vanuit de waarden: kwaliteit, daadkracht en duurzaamheid. Stichting Flore biedt 7600 leerlingen kwalitatief hoogstaand basisonderwijs. Met ruim 700 medewerkers - verdeeld over 27 basisscholen en een servicekantoor - richt Stichting Flore zich vol overgave op de kerntaak: met onderwijs kinderen het beste uit zichzelf laten halen.

​Optimaal bereikbaar en flexibel werken

Stichting Flore was op zoek naar een toekomstvaste vervanging van haar huidige telecommunicatie oplossingen. Met de nieuwe oplossing wordt invulling gegeven aan de wensen en eisen met betrekking tot bereikbaarheid, Unified Communications en vast-mobiel integratie. Hierdoor kunnen medewerkers gefaciliteerd worden in flexibel en mobiel werken, om zo de bereikbaarheid van Stichting Flore maximaal te optimaliseren.

Vodafone infrastructuur en Unify telefonie oplossing

Telecom Service Groep heeft de vraagstelling ingevuld met Private Cloud op basis van een Unify Openscape Business oplossing  in combinatie met een Vodafone One Fixed infrastructuur. Hiermee krijgt Stichting Flore de beschikking over een flexibel, schaalbaar en geïntegreerd communicatieplatform.

Laat u adviseren!

Meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie? Vul dan vandaag nog het contactformulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Partners

Mitel_logo-
kpn
Alcatel-Lucent-Logo
unify_pos_gradient_rgb
Vodafone logo
Logo Aerohive
Honeywell logo
Microsoft
hp-logo-480x480
Mobotix
Ascom logo
Samsung_logo
Logo Jabra
TEF
Eurocom group - nieuw
Siemens logo
Logo Sennheiser
Logo Europetrack
Aruba-HP-Logo
HIK Vision
Excel logo
Siemon
Logo Leoni
Notifier Honeywell
Logo_blauw_Hertek

Telecom Service Groep

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  •  130 ervaren professionals
  •  Beoordeeld met een 8.0

Klanten over Telecom Service Groep

Ontvang onze nieuwsbrief