Telecom Service Groep benoemd tot Mitel Gold Partner

Gepubliceerd op 4 december 2018

Telecom Service Groep is benoemd tot ‘Mitel Gold Partner’. Voor deze status realiseerde Telecom Service Groep een aantal succesvolle projecten en werden verschillende certificeringen met betrekking tot het Mitel portfolio behaald. Met het toekennen van het Mitel Gold partnerschap wordt benadrukt dat de succesvol geïmplementeerde Mitel oplossingen en de tevreden eindklanten niet onopgemerkt zijn gebleven. 

Maatwerkoplossingen

Mitel Gold Partners dienen aan vereisten te voldoen op het gebied van productkennis, gecertificeerde medewerkers en het aantal succesvol opgeleverde projecten. Telecom Service Groep heeft onder andere een Mitel oplossing bij Groningen Seaports, Crown Van Gelder en Doktersdienst Groningen geïmplementeerd. “Wij zijn erg trots op de toekenning van het Mitel Gold Partnerschap. Hiermee wordt de deskundigheid en vakbekwaamheid op het gebied van het Mitel portfolio nogmaals benadrukt. Bovendien kunnen wij met Mitel in ons portfolio onderscheidende oplossingen bieden aan Enterprise organisaties. Met name Unified Communications oplossingen en de gebruiksvriendelijke MiCollab-app van Mitel worden uitermate goed ontvangen. Wij zijn er dan ook van overtuigd dat we met Mitel geïntegreerde communicatie-oplossingen kunnen bieden, die helemaal aan de wensen van vandaag en morgen voldoen”, aldus André Pastoor, Algemeen Directeur Telecom Service Groep. 

Kennis van de markt

“Het behalen van de Mitel Gold status geeft goed weer hoe gedreven Telecom Service Groep is. De status is een combinatie van omzet en behaalde trainingen, maar is vooral ook een bewijs van kennis van de markt. Met name in de zorg en de industrie hebben zij een aantal zeer geavanceerde implementaties gerealiseerd. We hopen de komende jaren nog vele mooie projecten samen te mogen ondernemen”, aldus Alain Huys, Country Manager Mitel Netherlands, Belgium & Luxembourg.

Alain Huys, Country Manager Mitel Netherlands, Belgium & Luxembourg overhandigt André Pastoor, Algemeen Directeur Telecom Service Groep, het Mitel Gold certificaat
Alain Huys, Country Manager Mitel Netherlands, Belgium & Luxembourg overhandigt André Pastoor, Algemeen Directeur Telecom Service Groep, het Mitel Gold certificaat

​Over Mitel

Mitel is wereldwijd marktleider in bedrijfscommunicatie en de kracht achter meer dan 2 miljoen zakelijke verbindingen. Mitel (Nasdaq:MITL) (TSX:MNW) ondersteunt organisaties en service providers bij het leggen van deze verbindingen, met samenwerkingsoplossingen en in het bieden van innovatieve services aan hun klanten. De experts van Mitel ondersteunen meer dan 70 miljoen zakelijke gebruikers in meer dan 100 landen. Neem voor meer informatie contact op met een adviseur van Telecom Service Groep.

Partners

Mitel_logo-
kpn
Alcatel-Lucent-Logo
unify_pos_gradient_rgb
Vodafone logo
Logo Aerohive
Honeywell logo
Microsoft
hp-logo-480x480
Mobotix
Ascom logo
Samsung_logo
Logo Jabra
TEF
Eurocom group - nieuw
Siemens logo
Logo Sennheiser
Logo Europetrack
Aruba-HP-Logo
HIK Vision
Excel logo
Siemon
Logo Leoni
Notifier Honeywell
Logo_blauw_Hertek

Telecom Service Groep

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  •  130 ervaren professionals
  •  Beoordeeld met een 8.0

Klanten over Telecom Service Groep

Ontvang onze nieuwsbrief