Telecom Service Groep

  • Zakelijke Cloud telefonie en online werkplekken
  • Beveiliging en bekabelingsinfrastructuur
  • Zorgoptimalisatie
  • Maatwerkadvies, implementatie, service en beheer

Bezoek het TSG-democenter

It's all about experience!

  • Kom inspiratie opdoen, what you see is what you get!
  • Zakelijke VoIP-telefonie, digitale werkplekken en beveiligingssystemen
  • Vers gemalen koffie staat voor u klaar!

Wat is Microsoft Office LTSC?

Gepubliceerd op 27 september 2021

Deze maand heeft Microsoft de Long Term Service Channel (LTSC) versie van Office 2021 uitgebracht. Dit is een doorlopende versie van Office die vooral bedoeld is voor gebruik op computers die niet aangesloten zijn op internet. In dit artikel geven we u een beeld van wat Office LTSC is.

Ook SharePoint maakt deel uit van Microsoft 365
Ook SharePoint maakt deel uit van Microsoft 365

Verschil tussen Office LTSC en Microsoft 365

Microsoft 365
Het Microsoft 365-pakket is een abonnementsdienst en bevat naast de bekende Office-apps zoals Word, Excel en PowerPoint een aantal extra's. Zo beschikt u met Microsoft 365 bijvoorbeeld over OneDrive, om documenten op te slaan in de cloud. Bovendien worden uw Office-apps continu geüpdatet met nieuwe functies en kunt u gebruikmaken van AI-automatiseringen.

Office LTSC
Office 2021 LTSC, daarentegen, is een éénmalige aanschaf. De software zal geen nieuwe functies meer ontvangen na de release. Ook worden bij LTSC de Office-apps geleverd zonder aanvullende diensten. Deze editie van Office zal tot 13 oktober 2026 worden ondersteund. Omdat het geen abonnementsdienst betreft, kan de software gebruikt worden op computers die niet aangesloten zijn op internet. Er hoeft namelijk geen periodieke controle plaats te vinden of uw abonnement nog loopt.

Wat is de beste optie voor mijn organisatie?

Office LTSC is ontworpen voor bijvoorbeeld procesbesturingsapparaten op de productievloer of speciale systemen die geen verbinding met internet kunnen maken. Als u dergelijke systemen gebruikt, kan Office LTSC uitkomst bieden.

Surface_TSGAnywhere

Voor veruit de meeste situaties raden wij echter Microsoft 365 aan. Zo beschikt u continu over de nieuwste functies en bent u klaar voor (samen)werken in de cloud. Heeft u al eens gekeken naar onze online werkplek TSG Anywhere? Hiermee werkt u thuis net zoals op kantoor en hoeft u zich geen zorgen te maken om het beheer. Bovendien beschikt iedere medewerker over een persoonlijk dashboard, om nog productiever te werk te gaan. Microsoft 365 zit inbegrepen in TSG Anywhere, dus u heeft alles in één keer geregeld!

Partners

mitel-gold-partner
KPN Partner Network
Vodafone Strategic Partner
MOBOTIX_Gold_Partner_2021
ESET Silver Partner
fortinet select partner
ascom gold partner
siemens-solution-partner
jabra one authorized partner
Extreme-Authorized-Partner
Unify Partner
alcatatel accredited business partner
Hikvision Gold Partner
Dahua Diamond

Waarom Telecom Service Groep?

  •   35 jaar ervaring
  •   115 ervaren professionals
  •   Beoordeeld met een 8.0

Referenties