Slimme camera's van Mobotix

Hoewel Mobotix een software bedrijf is, staan zij sinds 2000 ook bekend als innovatieve producent van slimme, zelfstandig opererende IP-camera’s. De videosystemen van Mobotix staan bekend om de hoge kwaliteit videobeelden en geringe behoefte aan bandbreedte dankzij de 'gedecentraliseerde architectuur'. De camera's zelf analyseren de videobeelden intern, detecteren gebeurtenissen en beheren zelf de circulaire videobuffer op een NAS of server. Dat reduceert de belasting van het VMS-werkstation en het netwerk aanzienlijk. Netwerkschommelingen en langdurige storingen worden gecompenseerd door een ingebouwde videobuffer (SD-kaart).

Zeer betrouwbaar en laag energieverbruik

Videosystemen van Mobotix zijn dan ook erg betrouwbaar en hebben minder servers nodig, minder werkstations en minder netwerkinfrastructuur dan systemen van andere merken. Dat verlaagt de algemene systeemkosten, het energieverbruik en de uiteindelijke energierekening. Door de camera zelf gecodeerde opnamen waarborgen de veiligheid en privacy van gegevens.

Uw partner in camerabewaking

Mobotix levert innovatieve IP-camera’s met focus op kwaliteit en prestaties. Door constant te voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen, ligt de lat hoog. Kenmerken als scherp beeld, weersbestendigheid en goed beeld bij weinig licht, zijn voor Mobotix de standaard. Naast deze kwalitatieve bewakingscamera’s, stelt Mobotix haar innovatieve software gratis beschikbaar voor alle gebruikers. Zonder dure, verplichte licenties en met gratis software-updates!

Advanced partner van Mobotix

Telecom Service Security B.V. is al meer dan 10 jaar trotse Advanced Partner van Mobotix! In Nederland behoren wij al jaren bij de top als het gaat om technische kennis en toegepaste projectoplossingen. Met diverse referenties kunnen wij u aantonen dat er voor elk complex technisch vraagstuk door ons een eenvoudige oplossing is te realiseren.

Uitgelichte Mobotix beveiligingscamera's

Mobotix overzicht

IP-camera’s bieden mogelijkheden voor camerabewaking op afstand, bijvoorbeeld met uw smartphone of tablet! 

Nieuwsgierig? Laat u vandaag nog adviseren!

De adviseurs van Telecom Service Security B.V. staan voor u klaar om u te adviseren over uw bedrijfsbeveiliging. Objectiviteit en ervaring staan hierbij voorop. Hierbij houden wij rekening met:

  • Technische ontwikkelingen
  • Toekomstige uitbreidingsmogelijkheden
  • Wet- en regelgeving
  • Bedieningsgemak
  • Kosten efficiëntie van de systemen
  • Partnerschappen met kwalitatieve leveranciers

Weten of uw huidige camerabewakingssysteem mogelijkheden biedt voor camerabewaking op afstand of meer weten over onze beveiligingsoplossingen? Neem dan contact op met een van onze adviseurs!