Opgelet: ransomware

Gepubliceerd op 15 mei 2017

De afgelopen dagen is er in de media veel aandacht besteed aan de grootschalige cyberaanval die sinds vrijdagavond in meer dan honderdvijftig landen computers heeft besmet met ransomware (malafide software) WannaCry. Wees alert op verdachte e-mails met bijlagen of phishing e-mails.

Hoe herkent u een phising mail?

Op de website van ‘veilig internetten’ wordt uitgelegd hoe u een phising e-mail kunt herkennen, het artikel leest u hier.

Werk Windows-updates bij

In principe zijn de computers waarop Windows-updates actueel zijn bijgewerkt en geïnstalleerd beschermd tegen dit kritieke lek. De grote uitbraak van ransomware toont wederom aan hoe belangrijk het is om Windows-updates geheel bij te werken op uw computers en servers. Dit geldt ook voor pc-bedienposten, camera-pc’s, zorgsystemen en servers.

Heeft u vragen of advies nodig?

Om u zo goed mogelijk tegen dergelijke virussen te wapenen, is een optimaal werkende antivirus oplossing van belang. De adviseurs van Telecom Service Groep adviseren u graag over de mogelijkheden van onder andere ESET. Vul het onderstaande contactformulier in, wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Partners

Mitel_logo-
kpn
Alcatel-Lucent-Logo
unify_pos_gradient_rgb
Vodafone logo
Logo Aerohive
Honeywell logo
Microsoft
hp-logo-480x480
Mobotix
Ascom logo
Samsung_logo
Logo Jabra
TEF
Eurocom group - nieuw
Siemens logo
Logo Sennheiser
Logo Europetrack
Aruba-HP-Logo
HIK Vision
Excel logo
Siemon
Logo Leoni
Notifier Honeywell

Telecom Service Groep

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  •  130 ervaren professionals
  •  Beoordeeld met een 8.0

Klanten over Telecom Service Groep

Ontvang onze nieuwsbrief