MKB

U bent voortdurend op zoek naar mogelijkheden om processen efficiënter te laten verlopen en kostenbesparingen te realiseren. Natuurlijk met een verbeterde dienstverlening en rentabiliteit als doel. Door de snelle ontwikkelingen op het gebied van telefonie, ICT en beveiliging is hier vaak nog een slag te maken. Een aantal interessante ontwikkelingen lichten wij u graag toe.

Altijd en overal bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer (one number)

Door de huidige technologieën, bijvoorbeeld door het inzetten van IP-technologieën, is het mogelijk om altijd en overal bereikbaar te zijn. Onafhankelijk van plaats en tijd. Daarnaast kan uw vaste en mobiele telefonie mogelijk worden geïntegreerd, waardoor u altijd op zowel uw vaste als mobiele telefoon te bereiken bent, ongeacht op welk telefoonnummer u wordt gebeld. Wanneer een gesprek op het vaste nummer niet kan worden beantwoord, dan wordt het gesprek automatisch en zonder extra kosten doorgeleid naar het mobiele toestel. Het maakt dus niet meer uit welke telefoon wordt gebruikt.

Veilig, snel en betaalbaar WiFi

Ook op het gebied van ICT zijn er veel ontwikkelingen te benoemen. Organisaties staan onder druk om ‘bedrijfsvreemde’ gebruikers en devices toegang te geven tot hun (WiFi)netwerk, terwijl ze veiligheid willen garanderen, een snel netwerk willen bieden en de kosten laag moeten houden. Met managementfeatures in netwerkapparatuur kan een uitstekende oplossing worden geboden. Met managementfeatures kunnen 'bedrijfsvreemde' devices automatisch van zakelijke devices worden gescheiden, ongeacht of deze bedraad of draadloos toegang verzoeken tot het netwerk.

Voorkom vernieling, diefstal en brand

Helaas staat uw organisatie dagelijks bloot aan bedreigingen in de vorm van diefstal en criminaliteit. Daarnaast is er natuurlijk altijd het risico van brandgevaar. Het goed beveiligen van uw pand is daarom van belang. Telecom Service Security BV, onderdeel van Telecom Service Groep, is Kiwa NCP bedrijf voor het leveren, installeren en onderhouden van brandmeldinstallaties en kan u adviseren op het gebied van camerabeveiliging, toegangscontrole en brandbeveiliging.

Laat u vandaag nog adviseren

De adviseurs van Telecom Service Groep kunnen samen met u beoordelen welke manier van werken en communiceren het beste bij uw organisatie past. Door het totale aanbod op het gebied van zakelijke telefonie, ICT en beveiliging, kunnen de verschillende mogelijkheden worden besproken. Vul het onderstaande contactformulier vandaag nog in en laat uw huidige telecom, ICT en/of beveiligingssituatie vrijblijvend analyseren.

Partners

Mitel_logo-
kpn
Alcatel-Lucent-Logo
unify_pos_gradient_rgb
logo-vodafone
Extreme-Networks-Logo-RGB
Honeywell logo
Microsoft
hp-logo-480x480
Mobotix
Ascom logo
Samsung_logo
Logo Jabra
TEF
Eurocom group - nieuw
Siemens logo
Logo Sennheiser
Logo Europetrack
Aruba-HP-Logo
HIK Vision
Excel logo
Siemon
Logo Leoni
Notifier Honeywell
Logo_blauw_Hertek

Telecom Service Groep

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  •  130 ervaren professionals
  •  Beoordeeld met een 8.0

Klanten over Telecom Service Groep