Telecom Service Groep

  • Zakelijke Cloud telefonie en online werkplekken
  • Beveiliging en bekabelingsinfrastructuur
  • Zorgoptimalisatie
  • Maatwerkadvies, implementatie, service en beheer

Mobotix S74

Gepubliceerd op 19 november 2020

Vier onafhankelijke modules (optische- en functie modules) kunnen naar wens worden gekoppeld. Alles in één systeem. Uitgerust met krachtige processoren, de hoogste cyberbeveiliging en premium beeldkwaliteit inclusief geoptimaliseerde WDR-functie en extreem lichtgevoelige Ultra Low Light-beeldsensoren. 

Meer zekerheid. Meer zichtlijnen. Meer mogelijkheden. Geen enkele andere MOBOTIX camera is ooit zo flexibel geweest. Met maximaal 4 modules is de camera ontworpen voor veel meer dan alleen maar surveillance. De MOBOTIX S74 stelt normen op het gebied van flexibiliteit, kwaliteit en modulariteit.

Gedecentraliseerd, modulair en open
Net als de M73, is het S74 IoT videobewakingssysteem gebaseerd op dezelfde krachtige hardware- en softwarearchitectuur. De S74 past naadloos in de drie centrale kerngebieden van de innovatieve MOBOTIX technologie; als gedecentraliseerd systeem is het zeer cyberveilig, dankzij zijn modulariteit is het zeer flexibel en op basis van het open MOBOTIX 7 systeemplatform en camera-apps kan het aan elke systeem worden aangepast. De vele apps die al in de camera firmware zijn geïntegreerd, kunnen afzonderlijk worden geactiveerd en naar behoefte worden gebruikt.

Optische modules
De S74 beeldsensormodules zijn dezelfde als die al beschikbaar zijn voor de M73. Door het complete assortiment 4K-sensormodules (dag of nacht of dag + nacht) te combineren, kan het systeem volledig naar wens worden ingedeeld.

LPF-modules
De reeks optische modules is uitgebreid met twee 4K nachtsensormodules. Deze optische modules zijn bij uitstek geschikt voor betrouwbare kentekenherkenning in het donker. Ze laten langere (zichtbare en infrarode) golflengten door, maar blokkeren kortere golflengten. Dit verbetert het contrast en de resolutie, waardoor kentekenplaten duidelijk zichtbaar zijn.

MultiSense-module
De multisensor module voor de S74 kan binnen of buiten worden gemonteerd en biedt de volgende omgevingssensoren: passieve infraroodsensor (PIR), lichtsensor en temperatuursensor. Eenvoudige montage in systeemplafonds: het apparaat past in de standaardbeugels voor inbouwspots (HaloMount), maar ook in de MOBOTIX module beugels voor S74.

IR-functiemodule en audio-integratie
De IR lichtmodule met een infrarood belichting van 850 nm is in alle 3 de varianten te gebruiken, groothoek, standaard en tele, ook voor de S74.

Mobotix S74

Partners

mitel-gold-partner
KPN Partner Network
Vodafone Strategic Partner
MOBOTIX_Gold_Partner_2021
ESET Silver Partner
fortinet select partner
ascom gold partner
siemens-solution-partner
jabra one authorized partner
Extreme-Authorized-Partner
Unify Partner
alcatatel accredited business partner
Hikvision Gold Partner
Dahua Diamond

Waarom Telecom Service Groep?

  •   35 jaar ervaring
  •   115 ervaren professionals
  •   Beoordeeld met een 8.0

Referenties

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Altijd op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Schrijf u dan in via onderstaand formulier!