Overheid

Binnen de overheid wordt de burger middels de zogenaamde ‘één-loket-filosofie’ volledig centraal gesteld. De verwachtingen van burgers nemen toe en bereikbaarheidseisen worden opgeschroefd. Met onder druk staande budgetten en een groeiende en vergrijzende bevolking, komen centrale en lokale overheden voor behoorlijke uitdagingen te staan.

Participatie samenleving en self service portals

Door de genoemde ontwikkelingen van onder druk staande budgetten en de groeiende en vergrijzende bevolking, wordt steeds meer van burgers verwacht. In de huidige participatie samenleving, wordt een ieder geacht de verantwoordelijkheid te nemen voor zijn of haar eigen leven en omgeving. De overheid zet daarbij zwaar in op thuiszorg en het langer thuis blijven wonen met alle consequenties van dien. Burgers dienen steeds meer zelf te regelen via zogenaamde ‘self service portals’ en verzoeken aan overheidsinstellingen kunnen via verschillende kanalen (multichannel) worden doorgegeven.

Mogelijkheden door hedendaagse technologieën

De hedendaagse technologieën maken efficiëntieslagen mogelijk en kostenbesparingen een feit. Maar welke mogelijkheden en oplossingen zijn interessant voor uw gemeente of provincie? Hierbij kunt u denken aan uiteenlopende oplossingen. Verschillende toepassingen binnen het Klant Contact Center kunnen uw multichannel benadering ondersteunen, onder andere met self service portals. Bijvoorbeeld het geautomatiseerd aanvragen van een ID-bewijs of een rijbewijs. Maar ook toepassingen op het gebied van Internet of Things kunnen van toegevoegde waarde zijn, bijvoorbeeld het automatisch meten van het waterpeil (en ingrijpen indien nodig) of efficiënter afvalbeheer.

Laat u vandaag nog adviseren.

De mogelijkheden zijn legio. Neem vandaag nog contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Sjoerd Reitsma

Sjoerd Reitsma
Commercieel Directeur
      

René Raadsheer

René Raadsheer
Manager Business Development
     

Alex Wolfs

Alex Wolfs
Sales Manager
     

Martin Middel

Martin Middel
Accountmanager
      

Partners

Mitel_logo-
kpn
Alcatel-Lucent-Logo
unify_pos_gradient_rgb
logo-vodafone
Extreme-Networks-Logo-RGB
Honeywell logo
Microsoft
hp-logo-480x480
Mobotix
Ascom logo
Samsung_logo
Logo Jabra
TEF
Eurocom group - nieuw
Siemens logo
Logo Sennheiser
Logo Europetrack
Aruba-HP-Logo
HIK Vision
Excel logo
Siemon
Logo Leoni
Notifier Honeywell
Logo_blauw_Hertek

Telecom Service Groep

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  •  130 ervaren professionals
  •  Beoordeeld met een 8.0

Klanten over Telecom Service Groep