Personenalarmering:

Met 1 druk op de knop direct in contact met een vertrouwd persoon

Personenalarmering

Personenalarmering is niets anders dan met 1 druk op de knop direct in contact komen met een vertrouwd persoon. In bepaalde situaties kan direct contact het verschil maken: een valincident, bedreigende situatie of plotseling gevoel van paniek. In Nederland voelen meer dan 480.000 personen zich elke dag gesteund door persoonlijke alarmering, ook wel mobiele alarmering genoemd.

Maatwerkadvies

De adviseurs van Telecom Service Groep kunnen samen met u onderzoeken welke manier van persoonsalarmering de juiste is. Zowel digitale als analoge (via de telefoonlijn) alarmering behoort tot de mogelijkheden. Op basis van uw wensen en eisen zal beoordeeld worden welke manier van alarmeren voor u de juiste is.
 

CQ-5 alarmzender
De CQ-5 alarmzender is onze nieuwste alarmzender die geschikt is voor zowel binnenshuis als buitenshuis alarmeren met spraak en flexibele alarmopvolging.

CQ-3 alarmzender
De CQ-3 Alarmzender is een alarmzender die geschikt is voor binnenshuis, met spraak en flexibele alarmopvolging.

Laat u vandaag nog adviseren!

De adviseurs van Telecom Service Groep kunnen samen met u beoordelen welke manier van werken en communiceren het beste bij uw organisatie past. Vul het onderstaande contactformulier vandaag nog in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Ontvang onze nieuwsbrief