Over ons

Telecom Service Groep is al 30 jaar een dynamische organisatie die hoogwaardige oplossingen levert op het gebied van vaste en mobiele communicatie (VoIP), LAN/WAN/WiFi netwerkinfrastructuren, beveiliging en zorgoplossingen. De corebusiness is het adviseren en implementeren van professionele geïntegreerde oplossingen, speciaal aangepast aan de wensen van onze zakelijke klanten (B2B). Dit alles doen wij momenteel met ongeveer 130 enthousiaste medewerkers op landelijk niveau, vanuit Leek (hoofdkantoor), Heerhugowaard en Zwolle.

Cultuur

De cultuur kan worden omschreven als open en no-nonsense. De mouwen opstropen en verantwoordelijkheden nemen. Het beste voor de klant willen bereiken en grenzen verleggen. Rekening houdend met snelle veranderingen en ontwikkelingen in de markt en de klanten. Werken bij Telecom service Groep betekent: meegaan met de tijd, bijblijven in je vak, jezelf ontwikkelen en verbeteren. Wij ondersteunen je hierin.

Collega's

Collega’s zijn ontzettend belangrijk voor je werk. Je brengt tenslotte dagelijks veel tijd met ze door op de diverse klantlocaties dan wel op één van onze kantoren. Ervaren medewerkers met specifieke deskundigheid op het gebied van IT, Zakelijke Communicatie-oplossingen en Beveiligingssystemen op zowel MBO- als HBO-werk en niveau. We zijn een organisatie die groot genoeg is om professioneel te werken en klein genoeg, met heel korte lijnen, om gemakkelijk nieuwe zaken op te pakken, af te stemmen, verbeteringen door te voeren in het werk en werkwijzen.
 
Kortom, wanneer je op zoek bent naar een informele omgeving waar professionaliteit en gedrevenheid vanzelfsprekend is, dan ga je je zeker thuis voelen binnen onze organisatie!

Neem vandaag nog contact op!

Ben je benieuwd naar wat Telecom Service Groep voor jou kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met Bertina de Vries. Samen met jou, kan zij beoordelen, hoe jouw kennis & ervaringen en loopbaanwensen aansluiten bij de mogelijkheden die we als werkgever kunnen bieden. Als professionele en stabiele werkgever willen we graag samen met jou werken aan uitdagende en innoverende projecten en uitvoering geven aan afwisselende werkzaamheden, waarbij we steeds oog hebben voor continu verbeteren.
 

Bertina de Vries

Bertina de Vries
Manager P&O
      

Partners

Mitel_logo-
kpn
Alcatel-Lucent-Logo
unify_pos_gradient_rgb
Vodafone logo
Logo Aerohive
Honeywell logo
Microsoft
hp-logo-480x480
Mobotix
Ascom logo
Samsung_logo
Logo Jabra
TEF
Eurocom group - nieuw
Siemens logo
Logo Sennheiser
Logo Europetrack
Aruba-HP-Logo
HIK Vision
Excel logo
Siemon
Logo Leoni
Notifier Honeywell
Logo_blauw_Hertek

Telecom Service Groep

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  •  130 ervaren professionals
  •  Beoordeeld met een 8.0

Klanten over Telecom Service Groep

Ontvang onze nieuwsbrief