Telecom Service Groep

  • Zakelijke Cloud telefonie en online werkplekken
  • Beveiliging en bekabelingsinfrastructuur
  • Zorgoptimalisatie
  • Maatwerkadvies, implementatie, service en beheer

Bezoek het TSG-democenter

It's all about experience!

  • Kom inspiratie opdoen, what you see is what you get!
  • Zakelijke VoIP-telefonie, digitale werkplekken en beveiligingssystemen
  • Vers gemalen koffie staat voor u klaar!

Over ons

Telecom Service Groep is al 35 jaar een dynamische organisatie die hoogwaardige oplossingen levert op het gebied van vaste en mobiele communicatie (VoIP), LAN/WAN/WiFi netwerkinfrastructuren, beveiliging en zorgoplossingen. De corebusiness is het adviseren en implementeren van professionele geïntegreerde oplossingen, speciaal aangepast aan de wensen van onze zakelijke klanten (B2B). Dit alles doen wij momenteel met 115 enthousiaste medewerkers op landelijk niveau, vanuit Leek (hoofdkantoor), Heerhugowaard en Zwolle.

Cultuur

De cultuur kan worden omschreven als open en no-nonsense. De mouwen opstropen en verantwoordelijkheden nemen. Het beste voor de klant willen bereiken en grenzen verleggen. Rekening houdend met snelle veranderingen en ontwikkelingen in de markt en de klanten. Werken bij Telecom service Groep betekent: meegaan met de tijd, bijblijven in je vak, jezelf ontwikkelen en verbeteren. Wij ondersteunen je hierin.

Collega's

Collega’s zijn ontzettend belangrijk voor je werk. Je brengt ten slotte dagelijks veel tijd met ze door op de diverse klantlocaties dan wel op één van onze kantoren. Ervaren medewerkers met specifieke deskundigheid op het gebied van IT, Zakelijke Communicatie-oplossingen en Beveiligingssystemen op zowel MBO als HBO werk- en denkniveau. We zijn een organisatie die groot genoeg is om professioneel te werken en klein genoeg, met heel korte lijnen, om gemakkelijk nieuwe zaken op te pakken, af te stemmen, verbeteringen door te voeren in het werk en werkwijzen.
 
Kortom, wanneer je op zoek bent naar een informele omgeving waar professionaliteit en gedrevenheid vanzelfsprekend is, dan ga je je zeker thuis voelen binnen onze organisatie!

Neem vandaag nog contact op!

Ben je benieuwd naar wat Telecom Service Groep voor jou kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze HRM-afdeling. De afdeling is telefonisch bereikbaar via 0594 - 588 588 of per e-mail hrm@telecom-service.nl. Samen met jou, kan zij beoordelen, hoe jouw kennis & ervaringen en loopbaanwensen aansluiten bij de mogelijkheden die we als werkgever kunnen bieden. Als professionele en stabiele werkgever willen we graag samen met jou werken aan uitdagende en innoverende projecten en uitvoering geven aan afwisselende werkzaamheden, waarbij we steeds oog hebben voor continu verbeteren.
 

Partners

mitel-gold-partner
KPN Partner Network
Vodafone Strategic Partner
Mobotix Diamond partner
ESET Silver Partner
fortinet select partner
ascom gold partner
siemens-solution-partner
jabra one authorized partner
Extreme-Authorized-Partner
Unify Partner
alcatatel accredited business partner
Hikvision Gold Partner
Dahua Diamond

Waarom Telecom Service Groep?

  •   35 jaar ervaring
  •   115 ervaren professionals
  •   Beoordeeld met een 8.0

Referenties