Provincie Fryslân gunt netwerkbeheer aan Telecom Service Groep

Gepubliceerd op 6 februari 2018

ICT beheer gegund aan QNH Consulting  

Telecom Service Groep, aanbieder van telecom, ICT en beveiliging, zal de komende jaren de actieve netwerkinfrastructuur van Provincie Fryslân blijven beheren. De opdracht is wederom middels een aanbesteding gegund aan Telecom Service Groep uit het Groningse Leek. Hierbij gaat het om het netwerkbeheer van LAN, WAN en WLAN van de provincie voor een periode van vier jaar. Telecom Service Groep heeft de afgelopen jaren de actieve netwerkinfrastructuur al geoptimaliseerd voor zowel de hoofdlocatie alsook de nevenlocaties en blijft dit nu beheren.

Wederom samenwerking met QNH Consulting

Telecom Service Groep mag dankzij deze opdracht wederom samenwerken met QNH Consulting, IT dienstverlener en –kennispartner. Provincie Fryslân gunde hen namelijk de aanbesteding voor Beheer Kantoorautomatisering. Het betreft het beheer van alle werkplekken met de daarbij behorende server infrastructuur en het applicatielandschap. 

"De ideale partners voor het beheer en doorontwikkelen van de IT-infrastructuur, de kantoorautomatisering en het netwerk"

Provincie Fryslân, Diederik Septer, hoofd informatievoorziening en facilitaire zaken: “Met QNH en Telecom Service Groep heeft de provincie Fryslân de ideale partners in huis voor het beheer en doorontwikkelen van de IT-infrastructuur, de kantoorautomatisering en het netwerk. Beide partijen zijn prima toegerust om de provincie op maat gesneden dienstverlening te bieden. Dit overstijgt het traditionele beheerwerk: ook op het gebied van innovatie worden belangrijke stappen gezet. Daarbij weten QNH en Telecom Service Groep elkaar goed te vinden, waardoor een waardevol partnership ontstaat. De provincie wil samen met deze betrouwbare en betrokken partijen de toekomstige technologische ontwikkelingen oppakken, gebaseerd op een solide en robuuste operatie.”

Sjoerd Reitsma, commercieel directeur Telecom Service Groep: “Wij zijn er grutsk (trots) op dat we het partnerschap met de provincie Fryslân voor de komende jaren voort mogen zetten. Dit geeft ons de mogelijkheid om netwerkoptimalisatie te continueren en innovatieve, vooruitstrevende oplossingen, die voor de provincie van behoorlijke meerwaarde zijn, door te ontwikkelen. Sizzen is neat, mar dwaan is in ding.”

Van links naar rechts: Hen Snackers – QNH, Diederik Septer – Provincie Fryslân en André Pastoor – Telecom Service Groep
Van links naar rechts: Hen Snackers – QNH, Diederik Septer – Provincie Fryslân en André Pastoor – Telecom Service Groep

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Maak dan vandaag nog een afspraak met één van onze specialisten. 

Sjoerd Reitsma

Sjoerd Reitsma
Commercieel Directeur
      

René Raadsheer

René Raadsheer
Manager Business Development
     

Martin Middel

Martin Middel
Accountmanager
      

Partners

Mitel_logo-
kpn
Alcatel-Lucent-Logo
unify_pos_gradient_rgb
Vodafone logo
Logo Aerohive
Honeywell logo
Microsoft
hp-logo-480x480
Mobotix
Ascom logo
Samsung_logo
Logo Jabra
TEF
Eurocom group - nieuw
Siemens logo
Logo Sennheiser
Logo Europetrack
Aruba-HP-Logo
HIK Vision
Excel logo
Siemon
Logo Leoni
Notifier Honeywell
Logo_blauw_Hertek

Telecom Service Groep

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  •  130 ervaren professionals
  •  Beoordeeld met een 8.0

Klanten over Telecom Service Groep

Ontvang onze nieuwsbrief