Telecom Service Groep

  • Zakelijke Cloud telefonie en online werkplekken
  • Beveiliging en bekabelingsinfrastructuur
  • Zorgoptimalisatie
  • Maatwerkadvies, implementatie, service en beheer

Camerabewaking bij De Koffieplantage

Camerabewaking bij De Koffieplantage

De Koffieplantage in Heerenveen is een koffie- en theespeciaalzaak met een ruim assortiment. Dankzij de camerasystemen van Telecom Service Groep (TSG) kan de eigenaar van de winkel gemakkelijker werken en een oogje in het zeil houden.

Over de opdrachtgever

In De Koffieplantage werken mensen met passie voor koffie en thee. Ze verkopen meer dan 250 soorten thee en meer dan 30 soorten koffie. Ook koffiemachines en bijzondere lekkernijen maken deel uit van het assortiment. Het bedrijf richt zich zowel op de particuliere liefhebber als op zakelijke klanten.

Veiligheid

Zowel binnen als buiten de winkel zijn camera’s aanwezig. Hierdoor kunnen er beelden teruggekeken worden als er iets mist en er dus sprake is van eventuele diefstal. De camera’s buiten zorgen daarnaast voor een veiligere omgeving rondom het pand.

Robert de Ridder, eigenaar van De Koffieplantage: “Het is heel prettig dat als er een keer iets aan de hand is, ik zo mijn accountmanager kan bellen om de camerabeelden uit te lezen.”

Makkelijker werken

Naast veiligheid hebben de camera’s meerdere praktische functies. Zo kan de eigenaar de administratie doen in zijn werkkamer, zonder dat hij het zicht op de winkel verliest. Bovendien kan hij overal ter wereld koffie bestellen, omdat de camera duidelijk in beeld brengt hoeveel er nog in de schappen staat. En voordat hij zijn personeel belt, kan hij eerst snel controleren of er klanten in de winkel zijn.

Advies en installatie

De accountmanager van TSG heeft persoonlijk advies gegeven over welke camera het best past in de situatie van De Koffieplantage. Robert de Ridder: “Hij is ook eerlijk geweest en zei dat het duurste van het duurste niet nodig is. Ik vind hem eerlijk en kundig.” Over de kwaliteit van de oplossing is De Ridder ook te spreken: “Waarvoor ik het gebruik werkt het prima.” Het installeren is vrij geruisloos verlopen: “Ik kon gewoon doorwerken. Het eindresultaat was netjes, alles was keurig weggewerkt.”

Foto: De Koffieplantage
Foto: De Koffieplantage

Meer weten over dit project?

Wilt u meer informatie over dit referentieproject? Neem dan contact op met onze accountmanager.

Erwin Nijdam

Erwin Nijdam
Adviseur Beveiligingssystemen
     

Partners

mitel-gold-partner
KPN Partner Network
Vodafone Strategic Partner
Mobotix Diamond partner
ESET Silver Partner
fortinet select partner
ascom gold partner
siemens-solution-partner
jabra one authorized partner
Extreme-Authorized-Partner
Unify Partner
alcatatel accredited business partner
Hikvision Gold Partner
Dahua Diamond

Waarom Telecom Service Groep?

  •   35 jaar ervaring
  •   115 ervaren professionals
  •   Beoordeeld met een 8.0

Referenties

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Altijd op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Schrijf u dan in via onderstaand formulier!