Telecom Service Groep

  • Zakelijke Cloud telefonie en online werkplekken
  • Beveiliging en bekabelingsinfrastructuur
  • Zorgoptimalisatie
  • Maatwerkadvies, implementatie, service en beheer

Klantenservice bij Draaijer volledig over op mobiel

Klantenservice bij Draaijer volledig over op mobiel

Draaijer wilde volledig gaan werken met mobiele telefoons. Telecom Service Groep (TSG) heeft dit gerealiseerd met Vodafone One Net. Hiermee waren de smartphones van klantenservicemedewerkers aangesloten op een telefooncentrale in de cloud met vast telefoonnummer en wachtrij.

Over de opdrachtgever

Prettige huisvesting verandert mee met de behoefte van de gebruikers. Draaijer zorgt voor positieve plekken, die voorbereid zijn op de toekomst. Slimme en gezonde omgevingen waar mensen zich vitaal en prettig voelen. Op een integrale manier en met technologische innovaties worden de ambities van opdrachtgevers gegarandeerd waar gemaakt. Zo zorgt Draaijer voor plekken waar mensen elkaar ontmoeten en samenwerken, zich op een plezierige manier ontwikkelen, fijn kunnen herstellen of op vernieuwende manieren kunnen bewegen en ontspannen.

Volledig over op mobiel

Toen Draaijer verhuisde naar een kantoor met flexibele werkplekken, was er een alternatief nodig voor de persoonlijke vaste telefoons. Uiteindelijk ging de organisatie in 2013 volledig over op smartphones. Hiermee waren ze één van de eerste Nederlandse bedrijven om die stap te zetten.

Met de Vodafone One Net oplossing van TSG, kreeg Draaijer telefooncentrale-functies op mobiel. Vooral de klantenservice profiteert van de oplossing. (Potentiële) klanten bellen het algemene vaste nummer en worden waar nodig in de wachtrij geplaatst. Beschikbare medewerkers nemen de gesprekken vervolgens op hun mobiele telefoon aan.

Hybride werken

Toen in 2020 de coronacrisis begon, kon Draaijer probleemloos overgaan op thuiswerken. Voor de functies van Vodafone One Net hoefden medewerkers immers niet op kantoor te zijn. Ze werkten thuis gewoon door zoals ze gewend waren. Het thuiswerken beviel Draaijer zo goed dat medewerkers nu blijvend hybride werken.

Samenwerking met Telecom Service Groep

De samenwerking tussen Draaijer en TSG verloopt prettig. Vooral het feit dat Draaijer bij TSG een vaste contactpersoon heeft, bevalt goed. Er hebben zich in het verleden een aantal problemen voorgedaan met One Net, maar die werden door TSG, samen met Vodafone, uiteindelijk goed opgelost.

Meer weten over dit project?

Wilt u meer informatie over dit referentieproject? Neem dan contact op met onze accountmanager.

Herman Bos

Herman Bos
Adviseur MKB
     

Partners

mitel-gold-partner
KPN Partner Network
Vodafone Strategic Partner
Mobotix Diamond partner
ESET Silver Partner
fortinet select partner
ascom gold partner
siemens-solution-partner
jabra one authorized partner
Extreme-Authorized-Partner
Unify Partner
alcatatel accredited business partner
Hikvision Gold Partner
Dahua Diamond

Waarom Telecom Service Groep?

  •   35 jaar ervaring
  •   115 ervaren professionals
  •   Beoordeeld met een 8.0

Referenties

Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Altijd op de hoogte blijven via onze nieuwsbrief? Schrijf u dan in via onderstaand formulier!