Simon Loos kiest wederom voor Telecom Service Groep en Vodafone

Gepubliceerd op 11 januari 2018

Simon Loos heeft Telecom Service Groep en Vodafone wederom geselecteerd voor de optimalisatie van vaste en mobiele communicatie. Er is voor de bijna 800 spraak- en data- abonnementen gekozen voor de propositie Vodafone OneBusiness in combinatie met de vaste dienst Vodafone One Fixed.

Over Simon Loos

Simon Loos is in het 80-jarige bestaan uitgegroeid tot een vooraanstaand logistiek dienstverlener met veel kennis van en ervaring in het bieden van een logistiek totaalpakket. Met logistieke oplossingen op het gebied van transport, warehouse, co-packing en logistieke consultancy ontzorgt Simon Loos het gehele logistieke proces. Zo’n 1400 medewerkers verzorgen dagelijks de logistiek voor veel aansprekende bedrijven en merken.

Gelijke contractduur voor vast en mobiel

Simon Loos moest de mobiele contracten verlengen en had daarbij de nadrukkelijke wens om voor zowel vaste- als mobiele telefonie een gelijke contractduur te hebben. Hierbij moest vaste en mobiele telefonie schaalbaar zijn, omdat door de verdere ontwikkelingen en mogelijkheden van de boordcomputers in de nabije toekomst een stijging in het dataverbruik wordt verwacht.

Vodafone OneBusiness

Gezien de wensen van Simon Loos, heeft Telecom Service Groep voor het verlengen van de mobiele contracten Vodafone OneBusiness geadviseerd. Voor deze oplossing is gekozen, omdat daarmee het volgende aan Simon Loos kan worden geboden:

  • Onbeperkt bellen in- en tussen EU-landen
  • Bundels zijn voor de gehele organisatie af te sluiten, maar mogelijk ook per organisatieonderdeel, locatie of kostenplaats
  • Iedere medewerker maakt gebruik van dezelfde bedrijfsdatabundel, of het nu gaat om een boordcomputer of een smartphone
  • Vodafone OneBusiness kan gemakkelijk met Simon Loos meegroeien. De bedrijfsbundel is gemakkelijk uit te breiden of indien nodig in te perken  
  • Voorspelbare kosten
  • 1 factuur voor alle abonnementen

Redundante oplossing: Vodafone One Fixed

Vodafone OneBusiness kan uitstekend gecombineerd worden met andere (vaste) diensten van Vodafone. Om een gelijke contractduur te kunnen bieden voor vaste telefonie en bovendien een redundante oplossingen te realiseren, is Vodafone One Fixed geadviseerd. Op basis van deze glasvezeloplossing kan de vaste telefonie oplossing, bij uitval van een locatie, blijven functioneren en wordt dan door de andere locatie opgevangen. 

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie?

Vul dan vandaag nog onderstaand contactformulier in. Onze adviseur zal dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Rob Pauw

Rob Pauw
Accountmanager
     

Martin Middel

Martin Middel
Accountmanager
      

Partners

Mitel_logo-
kpn
Alcatel-Lucent-Logo
unify_pos_gradient_rgb
Vodafone logo
Logo Aerohive
Honeywell logo
Microsoft
hp-logo-480x480
Mobotix
Ascom logo
Samsung_logo
Logo Jabra
TEF
Eurocom group - nieuw
Siemens logo
Logo Sennheiser
Logo Europetrack
Aruba-HP-Logo
HIK Vision
Excel logo
Siemon
Logo Leoni
Notifier Honeywell
Logo_blauw_Hertek

Telecom Service Groep

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  •  130 ervaren professionals
  •  Beoordeeld met een 8.0

Klanten over Telecom Service Groep

Ontvang onze nieuwsbrief