Zakelijk internet met persoonlijke service

  • Snelheden tot 1 Gbps
  • Via de technologie die het best bij uw organisatie past
  • 4G-backup mogelijkheid zodat u nooit zonder internet zit

Betrouwbaar zakelijk internet

Internet is onmisbaar in vrijwel alle organisaties. Daarom vinden wij het belangrijk dat internet ook bij u goed is geregeld. Met uitgebreide opties en persoonlijke service is uw internetaansluiting helemaal in orde.

Zakelijk glasvezel, coax of koper?

Glasvezel
Glasvezel is de snelste verbinding die er is. Met glasvezel bent u klaar voor de toekomst en haalt u snelheden tot wel 1 Gbps, zowel voor download als upload. Met maatwerkoplossingen is het zelfs mogelijk om nog hogere snelheden te realiseren.

Coax
Ook met coax (kabel) haalt u downloadsnelheden tot 1 Gbps. De uploadsnelheid hierbij is 50 Mbps. Dat is genoeg om met veel gebruikers tegelijkertijd te videobellen. Daarom is coax voor veruit de meeste organisaties een uitstekende optie wanneer glasvezel niet beschikbaar is.

Koper
Als uw bedrijf geen glasvezel- of coaxaansluiting heeft, kunt u een verbinding via koper (DSL) gebruiken. De capaciteit hiervan is voor kleinere organisaties vaak groot genoeg. U kunt ook voor koper kiezen om kosten te besparen als u geen hoge bandbreedte nodig heeft. Bijvoorbeeld wanneer u uw internetverbinding alleen gebruikt voor e-mail en betaalverkeer.

aanleg glasvezel

Glasvezel aan laten leggen

Heeft u nog geen glasvezelaansluiting, maar heeft uw organisatie wel meer bandbreedte nodig dan via coax of koper gerealiseerd kan worden? Via Telecom Service Groep kunt u glasvezel aan laten leggen naar uw locatie.

Altijd online zonder onderbrekingen

pexels-andrea-piacquadio-3760067

Service Level Agreement (SLA)

Als ononderbroken internettoegang essentieel is voor uw bedrijfsvoering, kunt u bij ons een SLA afsluiten. Bedrijven met een SLA wordt een gegarandeerde uptime en hersteltijd geboden en de optie voor 24/7 service. SLA's zijn in verschillende gradaties verkrijgbaar. We gaan graag met u in gesprek over welke SLA het best bij uw bedrijf past.

Via het mobiele netwerk krijgt u internet als uw vaste verbinding uitvalt

4G-backup

Mag internet nooit uitvallen omdat uw systemen, bijvoorbeeld pinautomaten, via internet werken? Met 4G-backup schakelt uw modem bij een internetstoring automatisch over op het mobiele netwerk.

internetverbinding met persoonlijke service

Persoonlijke service

Voor service rondom uw internetverbinding kunt u als klant altijd bij ons terecht. U wordt dan persoonlijk geholpen door een partner die u kent. Veel problemen lossen wij meteen op. Anders nemen wij voor u contact op met uw provider. U hoeft nooit zelf de klantenservice van uw provider te bellen.

Eén aanspreekpunt

Naast internet leveren wij ook bedrijfsnetwerken en WiFi. Hierdoor kunt u bij Telecom Service Groep uw internetverbinding regelen van modem tot aan access point. Mocht er in één onderdeel een keer een storing zijn, dan hoeft u niet uit te zoeken welk onderdeel het precies is en welk bedrijf dat heeft aangelegd. Wij zorgen ervoor dat u in no-time weer online bent!
 

Vaste IP-adressen

Met een statisch IP-adres kunt u apparaten die op uw netwerk zijn aangesloten op afstand benaderen. Denk hierbij aan servers, bewakingscamera's, printers en meer. Wij kunnen uw bedrijf voorzien van vaste IP-adressen, zodat u uw apparatuur probleemloos aansluit op internet.
 

Advies op maat

Welk type internetverbinding en service u nodig heeft hangt natuurlijk af van uw bedrijfsvoering. Onze adviseurs denken graag met u mee over de meest passende oplossing voor uw organisatie.

Herman Bos

Herman Bos
Adviseur MKB
     

Martin Middel

Martin Middel
Adviseur Grootzakelijk
      

Roland Eizinga

Roland Eizinga
Adviseur Zorg
     

René Raadsheer

René Raadsheer
Manager Business Development
     

Partners

ESET Silver Partner
fortinet select partner
Extreme-Authorized-Partner
KPN Partner Network
Vodafone_Strategic_Partner