Zakelijk bellen met professionele functies

  • VoIP: uw oplossing wordt voor u beheerd
  • Keuzemenu's, doorschakelen, beschikbaarheid en meer
  • Vaste zakelijke nummers ook op mobiel en laptop

Zakelijke telefonie

Bent u op zoek naar een professionele telefonieoplossing? Met VoIP heeft u alle functies van een eigen telefooncentrale zonder de centrale zelf. VoIP is beschikbaar bij al onze telefonieoplossingen, zowel voor het MKB als grootzakelijk.

VoIP

Zakelijk VoIP

Met VoIP beschikt u over een telefooncentrale in de cloud. Hierdoor heeft u geen extra ruimte nodig en hoeft u nooit onderhoud te plegen. Wél geniet u van professionele functionaliteiten zoals wachtrijen, CRM-integratie en het instellen van aanwezigheid. Deze en meer functies kunt u gebruiken op al uw apparaten, inclusief mobiel en softphones, allemaal met uw vaste zakelijke nummers.

Advies voor uw organisatie

Bent u op zoek naar een zakelijke telefonieoplossing en wilt u graag samen met een van onze accountmanagers kijken wat het best bij uw organisatie past? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Herman Bos

Herman Bos
Accountmanager MKB
     

Martin Middel

Martin Middel
Accountmanager Grootzakelijk
      

Roland Eizinga

Roland Eizinga
Accountmanager Zorg
     

René Raadsheer

René Raadsheer
Manager Business Development
     

  Toch een fysieke telefooncentrale?
Het kan zijn dat u toch een telefooncentrale op locatie wilt hebben. Bijvoorbeeld omdat u verantwoordelijk bent voor een zorginstelling en het van levensbelang is dat medewerkers intern kunnen blijven bellen bij een netwerkstoring. Daarom leggen wij ook nog fysieke centrales aan.

Partners

mitel-gold-partner
KPN Partner Network
Vodafone Strategic Partner
jabra one authorized partner
Unify Partner
alcatatel accredited business partner