TSG Cloud

TSG Cloud is dé Cloud telefonie oplossing van Telecom Service Groep. Het unieke TSG Cloud communicatieplatform bevat alle zakelijke telefonie toepassingen, van bellen met een vast toestel tot een geïntegreerde oplossing tussen verschillende toestellen. TSG Cloud werkt met vaste toestellen, handsets, softphones en smartphones.

Al uw communicatie behoeften in één Cloud oplossing

Met TSG Cloud bent u overal en altijd bereikbaar. Op kantoor, onderweg of thuis, het enige wat u nodig hebt is een internetverbinding. U heeft de mogelijkheid om met ieder device op basis van voice, video en chat te communiceren en bovendien kunt u documenten met elkaar delen. Zonder een fysieke telefooncentrale op locatie, kunt u gebruik maken van de meest uitgebreide functionaliteiten. En dat allemaal flexibel en schaalbaar en zonder hoge investeringen. U betaalt alleen voor de functionaliteiten per gebruiker.

Standaard TSG Cloud functionaliteiten

TSG Cloud beschikt over de mogelijkheid om iedere gebruiker 5 devices aan te laten melden (bijvoorbeeld met een vast toestel, draadloos toestel, softphone en/of GSM) en over voicemail. Voor optimale bereikbaarheid kan de aanwezige persoonlijke wachtrij (voor iedere gebruiker beschikbaar) met individuele routering worden toegepast. Bovendien beschikt de gebruiker over een eigen webbased portal om het persoonlijke bereikbaarheidsprofiel te beheren. Met de gebruikers profielen van TSG Cloud kunt u zelf uw ideale pakket samenstellen en betaalt u alleen voor wat u ook echt gebruikt! U kunt kiezen uit de volgende 4 TSG Cloud gebruikers profielen:

Extra functionaliteiten TSG Cloud

De wensen en behoeften van de gebruikers binnen uw organisaties kunnen sterk wisselen en niet iedere gebruiker is in te delen in één van de profielen van TSG Cloud. U heeft daarom de mogelijkheid om extra functionaliteiten toe te voegen.

Voorbeelden van functionaliteiten zijn: PC-bedienpost, VoIP mobiel, koppeling met Exchange en CRM-pakketten.

Voordelen TSG Cloud

 • Optimale bereikbaarheid door zeer uitgebreide oproeprouteringen 
 • Overal, altijd en op ieder toestel bereikbaar
 • Security: volledige encryptie van voice en data verkeer
 • Eenvoudige installatie van communicatie app’s
 • Gebruiksvriendelijke beheerportal
 • Zelf uw ideale pakket samenstellen en alleen betalen voor wat u ook echt gebruikt
 • Mogelijkheid op en afschalen van gebruikers
 • Hoge uptime van het platform door redundantie

Meer weten?

Vul dan het contactformulier in. Wij nemen dan op werkdagen binnen 24 uur telefonisch contact met u op om u nader te informeren over de mogelijkheden van TSG Cloud.

Partners

Mitel_logo-
kpn
Alcatel-Lucent-Logo
unify_pos_gradient_rgb
Vodafone logo
Logo Aerohive
Honeywell logo
Microsoft
hp-logo-480x480
Mobotix
Ascom logo
Samsung_logo
Logo Jabra
TEF
Eurocom group - nieuw
Siemens logo
Logo Sennheiser
Logo Europetrack
Aruba-HP-Logo
HIK Vision
Excel logo
Siemon
Logo Leoni
Notifier Honeywell
Logo_blauw_Hertek

Telecom Service Groep

 • Meer dan 30 jaar ervaring
 •  130 ervaren professionals
 •  Beoordeeld met een 8.0

Klanten over Telecom Service Groep

Ontvang onze nieuwsbrief