Objectief advies

  • Uitgebreide analyse belgedrag en kosten
  • Partnerschap met verschillende merken en providers
  • Advies over hardware en apparatuur

Toestel kapot?

  • Laat uw toestel bij Telecom Service Groep repareren!

Welke devices zijn interessant voor uw organisatie?

  • Vergelijk verschillende devices en merken
  • Laat u ondersteunen bij de implementatie

Mobiele telefonie

In de afgelopen jaren zijn de mobiele spraak- en data abonnementen behoorlijk veranderd. De kosten met betrekking tot voice en data zijn steeds beter te voorspellen en er wordt op voorhand steeds meer afgekocht. Dit biedt voor veel organisaties mogelijkheden, maar wat is voor uw organisatie de meest optimale manier?

Veranderende markt

Bij het afsluiten van mobiele abonnementen moet u rekening houden met verschillende factoren: het belgedrag van en naar mobiele en vaste telefoonnummers, de totale gespreksduur en de mate van (inter)nationaal. Er is steeds vaker sprake van flat fee (afkopen van verschillende bundels). In toenemende mate wordt een basisabonnement aangeboden, uit te breiden met verschillende bundels die (mogelijk) aansluiten op uw organisatie. Daarnaast moet bij de keuze van een abonnement rekening worden gehouden met integratiemogelijkheden, bijvoorbeeld met vaste telefonie, Skype for Business en Office 365.

Mobile only

Steeds meer organisaties kiezen ervoor om hun medewerkers alleen nog met een mobiel toestel uit te rusten. Door het toevoegen van apps op mobiele devices worden steeds meer functionaliteiten aan gebruikers geboden. 

Laat u vandaag nog adviseren!

De adviseurs van Telecom Service Groep kunnen samen met u beoordelen welke manier van werken en communiceren het beste bij uw organisatie past. Niet alleen op het gebied van abonnementen kunnen zij u adviseren, ook op het gebied van mobiele toestellen en devices adviseren zij u graag. Vul het onderstaande contactformulier vandaag nog in en laat uw huidige telecomsituatie vrijblijvend analyseren.

Partners

Mitel_logo-
kpn
Alcatel-Lucent-Logo
unify_pos_gradient_rgb
Vodafone logo
Logo Aerohive
Honeywell logo
Microsoft
hp-logo-480x480
Mobotix
Ascom logo
Samsung_logo
Logo Jabra
TEF
Eurocom group - nieuw
Siemens logo
Logo Sennheiser
Logo Europetrack
Aruba-HP-Logo
HIK Vision
Excel logo
Siemon
Logo Leoni
Notifier Honeywell
Logo_blauw_Hertek

Telecom Service Groep

  • Meer dan 30 jaar ervaring
  •  130 ervaren professionals
  •  Beoordeeld met een 8.0

Klanten over Telecom Service Groep