VoIP

VoIP, ook wel IP-telefonie, is een manier van bellen waarbij de traditioneel gescheiden spraak en data worden samengevoegd. De verzending en het ontvangst van spraak vindt dus over 1 IP-netwerk plaats. Met VoIP bent u altijd en overal bereikbaar.

Het aantal VoIP aansluitingen stijgt snel op de Nederlandse markt!

Integratiemogelijkheden VoIP

IP-telefonie biedt mogelijkheden tot integratie met CRM systemen. Bijvoorbeeld klantherkenning; wanneer een klant belt, zien uw medewerkers direct wie zij aan de lijn hebben en wat er als laatste is besproken. Ook thuiswerkers met een IP-verbinding kunnen bellen en gebeld worden op hetzelfde nummer. Een dag werken op een andere vestiging? De adviseurs van Telecom Service Groep kunnen u van advies voorzien op het gebied van vaste IP-verbindingen tussen verschillende locaties (IP-VPN). Met IP-VPN koppelt u uw bedrijfsnetwerken van verschillende vestigingen aan elkaar, zodat 1 bedrijfsnetwerk ontstaat. U hebt daarmee een uitgebreid beveiligd en besloten netwerk, met beheersbare kosten.

Neem vandaag nog contact op!

De voordelen van VoIP

  • Kostenbesparend: 1 netwerkaansluiting voor PC en telefonie
  • Flexibel: Toestellen via computernetwerk aansluiten
  • Integratiemogelijkheden
  • Locatieonafhankelijk
  • Vereenvoudigd beheer door gebruik van maar 1 netwerk voor PC en telefonie

VoIP telefoon

Bekabelde toestellen en draadloze handsets behoren tot de mogelijkheden. Deze toestellen werken op iedere locatie met een internetverbinding. Interne verhuizing of het toestel verplaatsen? Simpelweg op een andere locatie aansluiten op het internet zonder dat dit invloed heeft op het telefoonnummer of de functionaliteiten. Een van de grote voordelen van IP-telefonie.

Laat u vandaag nog adviseren!

VoIP is geschikt voor iedereen, van ZZP’er tot groot zakelijke bedrijven. De specialisten van Telecom Service Groep gaan graag met u om tafel. Vraag vandaag nog een vrijblijvend advies aan!

Herman Bos

Herman Bos
Accountmanager
     

Bram van der Wal

Bram van der Wal
Accountmanager
     

Robert Stubbe

Robert Stubbe
Accountmanager
      

Tariq Malikzada

Tariq Malikzada
Accountmanager
     

Robert Wilbrink

Robert Wilbrink
Accountmanager
     

Ontvang onze nieuwsbrief