De hedendaagse innovatieve technologieën bieden veel mogelijkheden, zowel thuis als in de professionele zorg

Leefcirkels

Om bewoners zoveel mogelijk bewegingsvrijheid te geven, kan dwaalpreventie- en detectie in het leven worden geroepen. Het open karakter kan aan bewoners worden geboden, door voor bewoners met verschillende niveaus, leefcirkels (zones) vast te stellen.

Dwaalpreventie

Met dwaalpreventie wordt de mogelijkheid voor een bewoner om te gaan dwalen (in een gebouw met een open toegangsbeleid) voorkomen. Indien de tag van een (PG) bewoner wordt gedetecteerd, wordt de deur die normaliter geopend is, automatisch gesloten. Zo wordt voorkomen dat een bewoner ongeoorloofd gaat dwalen. Zolang de bewoner voor de deur staat, zal de deur gesloten blijven. Hierbij is het noodzakelijk dat iedere (PG) bewoner waar dit van toepassing is, een tag/zender bij zich draagt. 

Dwaaldetectie

Het kan voorkomen dat een bewoner de gelegenheid heeft gehad de gedefinieerde zone (leefcirkel) te verlaten, bijvoorbeeld omdat iemand de deur heeft open gehouden. De CQ Netserver biedt de mogelijkheid een dwaaldetectie oproep te genereren. De verzorging wordt in dat geval over het dwalen op de DECT-handset of op het mobiele device geïnformeerd. Er wordt gemeld, welke bewoner, waar ongeoorloofd dwaalt. 

Leefcirkels (dwaalpreventie en detectie)

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw organisatie?

Laat uw e-mailadres achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

Combinatie dwaalpreventie- en detectie: maximale vrijheid

De combinatie van dwaalpreventie en -detectie zorgen voor een uniek concept, wat de (PG) bewoners maximale bewegingsvrijheid in een bewaakte omgeving geeft. Omdat medewerkers alleen geïnformeerd worden, na het ongeoorloofd passeren van een deur, geeft dit veel rust. Kortom, de oplossing draagt bij aan een gevoel van vrijheid voor bewoners en aan een gevoel van veiligheid aan zorgverleners en familieleden.

Accepteer marketingcookies om de video te bekijken.

Vraag onze specialisten naar de mogelijkheden

Roland Eizinga

Roland Eizinga
Adviseur Zorg
     

René Raadsheer

René Raadsheer
Manager Business Development
     

Partners

Mobotix Diamond Partner
ascom gold partner
Hikvision Gold Partner
Dahua Diamond

Waarom Telecom Service Groep?

  •   35 jaar ervaring
  •   115 ervaren professionals
  •   Beoordeeld met een 8.0

Referenties