De hedendaagse innovatieve technologieën bieden veel mogelijkheden, zowel thuis als in de professionele zorg

Slimme camera's

In bepaalde situaties is continu toezicht wenselijk omwille van de veiligheid van bewoners. Hierbij moet echter wel rekening gehouden worden met de privacy en zelfredzaamheid. Slimme camera’s kunnen de oplossing zijn.

Onveilige situaties monitoren

Slimme camera’s kunnen eventuele onveilige situaties monitoren. Door 1 of meerdere detectievelden in te stellen is het mogelijk om een alarm te genereren. Indien een bewoner een ingesteld veld betreedt of verlaat, wordt een alarm gegenereerd. Op basis van profielen en patronen kan bepaald worden wanneer een alarm verstuurd dient te worden. Uit bed, te lang in bed, vallen, het verlaten van de kamer, een bezoek aan de badkamer of te lang in de badkamer, zijn voorbeelden van situaties die bijvoorbeeld gemeld kunnen worden.

Privacy van bewoners

In principe zijn  de beelden van bewoners niet voortdurend zichtbaar. Pas als er sprake is van een afwijkende situatie worden camerabeelden getoond. Deze beelden kunnen worden getoond op uw computerscherm, maar ook op andere devices, zoals smartphone en tablet.

CQ Net slimme camera's 2
CQ Net slimme camera's

Meer informatie over (slimme) camera's?

Neem dan vandaag nog contact op met uw adviseur.

Roland Eizinga

Roland Eizinga
Adviseur Zorg
     

René Raadsheer

René Raadsheer
Manager Business Development
     

Partners

Mobotix Diamond Partner
ascom gold partner
Hikvision Gold Partner
Dahua Diamond

Waarom Telecom Service Groep?

  •   35 jaar ervaring
  •   115 ervaren professionals
  •   Beoordeeld met een 8.0

Referenties