De hedendaagse innovatieve technologieën bieden veel mogelijkheden, zowel thuis als in de professionele zorg

Verpleegoproepsysteem

Indien een bewoner hulp nodig heeft, dan moet het verzorgend personeel daar zo snel mogelijk van op de hoogte worden gebracht. Een betrouwbaar verpleegoproepsysteem, wat praktische, aanvullende informatie toevoegt aan de oproep, biedt de oplossing.

Integratiemogelijkheden

De verpleegoproepsystemen van tegenwoordig kunnen worden geïntegreerd met andere communicatiesystemen en eenvoudig worden aangevuld met technologieën als slimme sensoren en slimme camera’s. Door de partnerschappen met verschillende merken en partijen, kunnen de adviseurs van Telecom Service Groep u van een objectief totaaladvies voorzien, waarbij logischerwijs rekening wordt gehouden met integratiemogelijkheden van de verschillende merken.

Benieuwd naar de mogelijkheden binnen uw organisatie?

Laat uw e-mailadres achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

De beste zorg voor morgen: onafhankelijk advies

Door de inzet en de beschikbaarheid van meerdere gespecialiseerde zorgpartners, kan een objectief en onafhankelijk advies worden geboden. De adviseurs van Telecom Service Groep kunnen samen met u beoordelen, op welk gebied voor u nog een slag te maken valt. Juist ook de integratie van verschillende disciplines kan voor procesverbeteringen, schaalvoordelen en kostenbesparingen zorgen.
 

Roland Eizinga

Roland Eizinga
Adviseur Zorg
     

René Raadsheer

René Raadsheer
Manager Business Development
     

Partners

Mobotix Diamond Partner
ascom gold partner
Hikvision Gold Partner
Dahua Diamond

Waarom Telecom Service Groep?

  •   35 jaar ervaring
  •   115 ervaren professionals
  •   Beoordeeld met een 8.0

Referenties